Medlemskap

SALK är en mycket aktiv klubb där det sjuder av aktiviteter för såväl elit som motionärer. Som medlem i SALK har du rätt att delta i klubbens organiserade spel samt kan åtnjuta en rad andra fördelar. Idag har SALK närmare 2 000 medlemmar.

Som medlem i SALK får du:

• Klubbtidningen Salkbollen och elektroniskt nyhetsbrev
  • Rabatterat pris på banhyra och i shop
  • Parkeringskort för Salks parkeringsplatser med rabatterad taxa
  • Berättigad att hyra klubbrummen i Salkhallen
  • Berättigad att hyra Salkvillan i Båstad till medlemspriser (nyrenoverad 2013)
  • Rätt att utnyttja Salks gym (fr o m 16 år)
  • Möjlighet att beställa biljetter till If Stockholm Open innan allmänt biljettsläpp
  • Specialpris på Scandic Alvik fredag, lördag och söndag natt. Gäller i mån av tillgång och endast för privat bruk. Bokas direkt hos hotellet – ej via centralbokning. Uppge medlemsnummer eller annan anknytning till SALK (bekant, besökare). Medlemsförmånen gäller inte under turneringar eller liknande där andra regler och priser gäller. Till Scandic Alviks hemsida
  • Möjlighet att delta i klubbfester och sociala aktiviteter av olika slag
  • Specialpris för juniorer hos Naprapatkliniken i Salkhallen
  • Rätt att delta i Salks organiserade spel, t.ex. gruppspel, seriespel, damklubb, kurser och klubbtävlingar.
  • Möjlighet att gästspela på en klubb inom Centenary Tennis Clubs, se mer här.

Ansökan och avgift

Medlemsavgiften uppgår för närvarande till 500 kr/år för senior och 250 kr/år för junior (t o m 18 år). Inträdesavgift 150 kr för seniorer. Om ansökan inkommit efter halvårsskiftet faktureras halva medlemsavgiften.

Välkommen att ansöka om medlemskap genom att fylla i blanketten på nedan länk. Ansökan går bra att fylla i på skärmen men måste skrivas ut och postas eller mailas till SALK.

Medlemsansökan

Hedersmedlemmar

Till hedersmedlem i SALK kan väljas person, som på synnerligen framstående sätt gagnat klubben. Beslut härom fattas på årsmöte efter beredning i styrelsen.

Salks hedersmedlemmar:

Ingegerd Berg Bengt Oldmark