Medlemskap

SALK är en mycket aktiv klubb där det sjuder av aktiviteter för såväl elit som motionärer. Som medlem i SALK har du rätt att delta i klubbens organiserade spel samt kan åtnjuta en rad andra fördelar. Idag har SALK närmare 2 000 medlemmar.

Som medlem i SALK får du:

• Klubbtidningen Salkbollen och elektroniskt nyhetsbrev
  • Rabatterat pris på banhyra och i shop
  • Parkeringskort för Salks parkeringsplatser med rabatterad taxa
  • Berättigad att hyra klubbrummen i Salkhallen
  • Berättigad att hyra Salkvillan i Båstad till medlemspriser (nyrenoverad 2013)
  • Rätt att utnyttja Salks gym (fr o m 16 år)
  • Möjlighet att beställa biljetter till If Stockholm Open innan allmänt biljettsläpp
  • Specialpris på Scandic Alvik fredag och/eller lördag natt. Gäller i mån av tillgång och endast för privat bruk. Bokas direkt hos hotellet – ej via centralbokning. Uppge kod SALK och medlemsnummer eller annan anknytning till SALK (bekant, besökare). Medlemsförmånen gäller inte under turneringar eller liknande där andra regler och priser gäller. Till Scandic Alviks hemsida
  • Möjlighet att delta i klubbfester och sociala aktiviteter av olika slag
  • Specialpris för juniorer hos Naprapatkliniken i Salkhallen
  • Rätt att delta i Salks organiserade spel, t.ex. gruppspel, seriespel, damklubb, kurser och klubbtävlingar.
  • Möjlighet att gästspela på en klubb inom Centenary Tennis Clubs, se mer här.

Ansökan och avgift

Medlemsavgiften uppgår för närvarande till 500 kr/år för senior och 250 kr/år för junior (t o m 18 år). Inträdesavgift 150 kr för seniorer. Om ansökan inkommit efter halvårsskiftet faktureras halva medlemsavgiften.

Välkommen att ansöka om medlemskap genom att fylla i blanketten på nedan länk. Ansökan går bra att fylla i på skärmen men måste skrivas ut och postas eller mailas till SALK.

Medlemsansökan

Hedersmedlemmar

Till hedersmedlem i SALK kan väljas person, som på synnerligen framstående sätt gagnat klubben. Beslut härom fattas på årsmöte efter beredning i styrelsen.

Salks hedersmedlemmar:

Ingegerd Berg Bengt Oldmark