Tennisbanor utomhus

SALK Tennis Park är klubbens utomhusanläggning belägen i idyllisk grönska i Riksby, endast några minuter med bil från Salkhallen. Här finns fem tennisbanor och en padelbana.

SALK Tennis Park, som invigdes av klubbens hedersmedlem Björn Borg, ligger i Riksby med fem minuters gångavstånd till Brommaplan. I anslutning till banorna finns klubbhus med omklädningsrum, dusch, reception, café och parkering. Utmed fasaden finns en utealtan, varifrån man har fin uppsikt över alla banor. Grusbanorna är belagda med det exklusiva röda s k ”Båstadgruset” som också används på banorna i Swedish Open i Båstad samt i Franska Öppna Mästerskapen. Endast ett fåtal anläggningar i Stockholmstrakten har detta grus.

Om du åker kommunalt är närmsta tunnelbana Brommaplan. Gå till höger mot Brommaplansrondellen. Bakom bensinstationen finns en promenadväg upp till banorna, tar ca 5-10 minuter att gå.

SALK Tennis Park är kontantfritt. Det går bra att betala med kort eller Swish. 

SALK Tennis Park, Riksbyvägen 43, 168 74 Bromma, 08-634 00 00

Öppettider

Banbokning SALK Tennis Park är öppen 07.00-21.00 alla dagar maj-augusti 2023.

Obs! Anläggningen kan vara obemannad vissa tider. När det är obemannat används kod för att komma in på anläggningen och i klubbhuset. In- och utgång via sidogrind. Parkering sker på gatan. Se alltid aktuell bokningsinformation i bokningsbekräftelse. Racketuthyrning finns ej när anläggningen är obemannad. Dryck och bollar säljs i maskin utanför omklädningsrummen.

 

Boka bana

Priser

Tennis
Medlem 200 kr/tim, Klippkort 1 400 kr (7 ggr)
Ej medlem 300 kr/tim, Klippkort 2 100 kr (7 ggr)
 
Speltiden är 50 minuter. 10 minuter avsätts för banskötsel.

Padel

På Salk Tennis Park finns en padelbana som invigdes i maj 2015.

Pris
250 kr/timme