Inomhusbanor

Salkhallen rymmer 14 tennisbanor i tre våningsplan. Från hallens sällskapsytor, med klubbrum, restaurang, café och shop har du ögonkontakt med åtta banor, vilket gör hallen idealisk för arrangemang och tävlingar.

Uppsikten över flertalet av hallens banor från sällskapsytorna är unik. Att man kan ta del av hallens serviceutbud i direktkontakt med tennisen gör att upplevelsen i hallen får en social dimension där tennisen och umgänget kring banorna hänger ihop. Det är denna uppbyggnad av hallen, i kombination med den inbjudande inredningen och serviceutbudet i hallen som gör arenan till många företags och arrangörers favoritarena för tävlingar och events.

Spelunderlaget i hallen är GreenSet. Samtliga banors ytskikt lades om sommaren 2021.

Dagtid är priserna billigare än på kvällen och som medlem i SALK får man en väsentlig rabatt på banpriserna samt tillgång till olika förmåner. Vill du veta mer om medlemskap, läs här.

För bokning av bana krävs ett användarkonto på Matchi, det gäller alla bokningar online och per telefon. Registrera dig här.

Strötider online bokas här.

Priser

Prislista hittar du här.

Vi rekommenderar att boka bana online genom att skapa ett konto på www.matchi.se. För bokning via telefon och över disk tillkommer en bokningsavgift.

Priserna skiljer sig åt beroende på tid och dag. Billigare priser ges dessa tider:

  • Mån-tors kl 08-16 samt 22-23
  • Fre kl 08-16
  • Lör kl 08-09
  • Sön kl 08-09

Specialpriser
Vi erbjuder specialpriser för pensionärer och studenter på ovan tider. Vill du ansöka om studentrabatt vänligen kontakta oss via medlem@salk.se med en bild på ditt giltiga studentlegitimation. Medlemskap samt ny ansökan krävs inför varje termin.

Bra att veta vid köp av klippkort hos SALK
Trycket på banbokningen i Salkhallen är stort under höst- och vårtermin. Alla klippkort är giltiga 1 år från inköpsdatum. Det är enklare att boka banor inomhus under sommarhalvåret, då ord. verksamhet m.m. inte bedrivs i samma omfattning. Då är det också enklare att utnyttja ditt klippkort.

Digital linjedömning och streaming

Linjedömningssystemet PlayReplay finns installerat på alla banor i hallen. Det är ett elektroniskt domarstöd som innebär att du med hjälp av en skärm på banan kan låta systemet avgöra om bollen var inne eller ute. Du loggar på med hjälp av skärmen som sitter vid domarstolen eller via mobilappen PlayReplay.

Se en film om PlayReplay här.

På bana 1 och 2 finns Matchi-TV installerat. Det innebär att du kan filma din tennis och titta på det upp till två veckor efteråt. Streama dina matcher, utveckla ditt spel och sprid det med vänner.

Mer om Matchi-TV här.

Abonnemang

Inga nya abonnemang tecknas.

Vårterminen 2024 pågår t o m 19 juni.

Allmänna bestämmelser och abonnemangsvillkor för tennisspel i Salkhallen_

 

No show-regler 
Alla abonnenter får en påminnelse per mejl 24 timmar innan sin speltid. I meddelandet finns möjlighet att avboka banan om man ej avser använda tiden. En outnyttjad abonnemangstid, som inte avbokats senast 60 minuter före planerad spelstart, kallas ”no-show”. Efter tre no-shows inom 6 månader har bolaget rätt att återta tiden till nästkommande termin.