Inomhusbanor

Salkhallen rymmer 14 tennisbanor i tre våningsplan. Från hallens sällskapsytor, med klubbrum, restaurang, café och shop har du ögonkontakt med åtta banor, vilket gör hallen idealisk för arrangemang och tävlingar.

Uppsikten över flertalet av hallens banor från sällskapsytorna är unik. Att man kan ta del av hallens serviceutbud i direktkontakt med tennisen gör att upplevelsen i hallen får en social dimension där tennisen och umgänget kring banorna hänger ihop. Det är denna uppbyggnad av hallen, i kombination med den inbjudande inredningen och serviceutbudet i hallen som gör arenan till många företags och arrangörers favoritarena för tävlingar och events.

Spelunderlaget i hallen är Plexipave som är en världsledande leverantör av banunderlag. Samtliga banors ytskikt renoverades sommaren 2016.

Banorna kan bokas antingen som strötider eller som stående kontraktstider. Det finns också olika specialerbjudanden såsom klippkort och pensionärsrabatter. Dagtid är priserna billigare än på kvällen och som medlem i SALK får man en väsentlig rabatt på banpriserna samt tillgång till olika förmåner. Vill du veta mer om medlemskap, läs här.

Strötider bokas online

Abonnera en tennistid

Vi erbjuder kontrakt på fasta tider i Salkhallen. Spelsäsongen omfattar vecka 32 – vecka 51/52 och vårsäsong vecka 2 – vecka 23. Fakturering sker terminsvis.

Pris per timme och bana Medlem Icke medlem
Kvällstid och helger* 295 360
Dagtid och sen kväll** 220 240
Pensionär dagtid och sen kväll** 180 200
*Kvällstid och helger Mån-tors kl 16-22
Fredag kl 16-20
Lördag kl 09-19
Söndag kl 09-22
**Dagtid och sen kväll Mån-tors kl 07-16 samt 22-23
Fredag kl 07-16 samt 20-21
Lördag kl 08-09 samt 19-20
Söndag kl 08-09


Är du intresserad av att teckna ett kontrakt, kontakta Katarina Appelgren på telefon 08-564 356 01.

Allmänna bestämmelser och kontraksvillkor för tennisspel i Salkhallen

Priser

Prislista strötider tennis, squash, klippkort HT 2020

Vi rekommenderar att boka bana online genom att skapa ett konto på www.matchi.se. För bokning via telefon/över disk tillkommer en bokningsavgift.

Vi erbjuder specialpriser för pensionärer och studenter på dagtid och sen kväll.

Vi samarbetar med Actiway och Epassi/Min Friskvård för betalning av strötider och köp av klippkort, både för tennis och squash. Kan ej kombineras med andra rabatter eller specialerbjudanden.

Bollmaskin

SALK har en bollmaskin som hyrs ut för spel på bana 1-6. Flera utmanande program finns att tillgå.

Bokning av bollmaskinen sker via receptionen till en kostnad av 150 kronor.