Inomhusbanor

Salkhallen rymmer 14 tennisbanor i tre våningsplan. Från hallens sällskapsytor, med klubbrum, restaurang, café och shop har du ögonkontakt med åtta banor, vilket gör hallen idealisk för arrangemang och tävlingar.

Uppsikten över flertalet av hallens banor från sällskapsytorna är unik. Att man kan ta del av hallens serviceutbud i direktkontakt med tennisen gör att upplevelsen i hallen får en social dimension där tennisen och umgänget kring banorna hänger ihop. Det är denna uppbyggnad av hallen, i kombination med den inbjudande inredningen och serviceutbudet i hallen som gör arenan till många företags och arrangörers favoritarena för tävlingar och events.

Spelunderlaget i hallen är GreenSet. Samtliga banors ytskikt lades om sommaren 2021.

Dagtid är priserna billigare än på kvällen och som medlem i Salk får man en väsentlig rabatt på banpriserna samt tillgång till olika förmåner. Vill du veta mer om medlemskap, läs här.

Strötider bokas online

Priser

Prislista banhyra fr o m 1 maj 2023

Vi rekommenderar att boka bana online genom att skapa ett konto på www.matchi.se. För bokning via telefon/över disk tillkommer en bokningsavgift.

Priserna skiljer sig åt beroende på tid och dag. Billigare priser ges dessa tider:

  • Mån-tors kl 08-16 samt 22-23
  • Fre kl 08-16
  • Lör kl 07-09 samt 20-21
  • Sön kl 08-09

Specialpriser
Vi erbjuder specialpriser för pensionärer och studenter på ovan tider.

Friskvårdskvitto
Kvitto för Salk kursverksamhet, mejla till info@salk.se (uppge namn, födelsedatum, mejladress och vilken faktura som kvittot gäller).

Kvitto på bokade strötider finns alltid på ditt bokningskonto på Matchi.se och fliken ”MINA BETALNINGAR”.

Digital linjedömning och streaming

Linjedömningssystemet PlayReplay finns installerat på alla banor i hallen. Det är ett elektroniskt domarstöd som innebär att du med hjälp av en digital skärm på banan kan låta systemet avgöra om bollen var inne eller ute.

Du loggar på med hjälp av skärmen som sitter vid domarstolen eller via mobilappen PlayReplay. Om du loggar på med mobilen så startas skärmen automatiskt och du får dessutom tillgång till statistik efter matchen.

Se en film om PlayReplay här.

På bana 1 och 2 finns Matchi-TV installerat. Det innebär att du kan filma din tennis och titta på det upp till två veckor efteråt. Streama dina matcher, utveckla ditt spel och sprid det med vänner.

Mer om Matchi-TV här.

Abonnemang

För närvarande tecknas inga nya abonnemang. Gäller tills vidare.

Vårterminen 2023 startar 9 januari och pågår t o m 11 juni.

Allmänna bestämmelser och kontraktsvillkor för tennisspel i Salkhallen_

2022-09-29: Nya timpriser för kontrakt fr o m vårterminen 2023, medlem/ej medlem:
Kvällstid & helger* 345/420
Dagtid och sen kväll** 270/320
Dagtid och sen kväll pensionär** 210/270

* Kvällstid & helger: mån-tors 07-08 samt 16-22, fre 07-08 samt 16-21, lör 09-20, sön 09-22
** Dagtid och sen kväll: mån-tors 08-16 samt 22-23, fre 08-16, lör-sön 08-09

No show-regler 
Alla kontraktsinnehavare får en påminnelse per mejl 24 timmar innan sin speltid. I meddelandet finns möjlighet att avboka banan om man ej avser använda tiden. En outnyttjad kontraktstid, som inte avbokats senast 60 minuter före planerad spelstart, kallas ”no-show”. Efter tre no-shows inom 6 månader har bolaget rätt att återta kontraktstiden till nästkommande termin.