Inomhusbanor

Salkhallen rymmer 14 tennisbanor i tre våningsplan. Från hallens sällskapsytor, med klubbrum, restaurang, café och shop har du ögonkontakt med åtta banor, vilket gör hallen idealisk för arrangemang och tävlingar.

Uppsikten över flertalet av hallens banor från sällskapsytorna är unik. Att man kan ta del av hallens serviceutbud i direktkontakt med tennisen gör att upplevelsen i hallen får en social dimension där tennisen och umgänget kring banorna hänger ihop. Det är denna uppbyggnad av hallen, i kombination med den inbjudande inredningen och serviceutbudet i hallen som gör arenan till många företags och arrangörers favoritarena för tävlingar och events.

Spelunderlaget i hallen är Plexipave som är en världsledande leverantör av banunderlag. Samtliga banors ytskikt renoverades sommaren 2016.

Banorna kan bokas antingen som strötider eller som stående kontraktstider. Det finns också olika specialerbjudanden såsom klippkort och pensionärsrabatter. Dagtid är priserna billigare än på kvällen och som medlem i Salk får man en väsentlig rabatt på banpriserna samt tillgång till olika förmåner. Vill du veta mer om medlemskap, läs här.

Strötider bokas online

Abonnera en tennistid

För närvarande tecknas inga nya abonnemang. Gäller tills vidare.

Vårterminen 2021 pågår mellan 11 janauri – 13 juni.

Nyhet fr o m 1 mars 2021: No show-regler införs
Alla kontraktsinnehavare får en påminnelse per mejl 24 timmar innan sin speltid. I meddelandet finns möjlighet att avboka banan om man ej avser använda tiden. En outnyttjad kontraktstid, som inte avbokats senast 60 minuter före planerad spelstart, kallas ”no-show”. Efter tre no-shows inom 6 månader har bolaget rätt att återta kontraktstiden till nästkommande termin.

Allmänna bestämmelser och kontraktsvillkor för tennisspel i Salkhallen

Nya priser för abonnemang från och med höstterminen 2021

Priser

Prislista strötider tennis, squash, klippkort 

Vi rekommenderar att boka bana online genom att skapa ett konto på www.matchi.se. För bokning via telefon/över disk tillkommer en bokningsavgift.

Priserna skiljer sig åt beroende på tid och dag. Billigare priser ges dessa tider:

Mån-fre kl 08-16
Mån-tors kl 22-23
Fre kl 21-22
Lör kl 07-09 samt 20-21
Sön kl 07-09

Vi erbjuder specialpriser för pensionärer och studenter på dagtid och sen kväll.

Vi samarbetar med Actiway och Epassi/Min Friskvård för betalning av strötider och köp av klippkort, både för tennis och squash. Kan ej kombineras med andra rabatter eller specialerbjudanden.

Sommarpriser 2021
Från och med den 14 juni har vi sommarpriser i Salkhallen. Timpriset för tennis är 120 kr för medlemmar och 170 kr för icke medlemmar. Det gäller alla dagar och tider. Under sommaren säljer vi inte några klippkort.
Priset för squash är 100 kr/halvtimme, oavsett dag och tid. Samma pris för medlem/icke medlem.

Bollmaskin

Salk har en bollmaskin som hyrs ut för spel. Den finns på bana 7 på övre plan. Flera utmanande program finns att tillgå.

Bokning av bollmaskinen sker via receptionen till en kostnad av 150 kronor.