Hitta till Salkhallen

Salkhallen, Gustavslundsvägen 159, Alvik/Bromma, tel 08-564 356 00.

Salkhallen ligger vid Alviks Torg i Bromma, drygt 50 meter från Alviks station dit förbindelserna är ypperliga vare sig du kommer med tunnelbana, tvärbana, spårvagn, buss, bil eller cykel.

Från T-Centralen är du i Alvik på drygt 10 minuter. Salkhallen har egna parkeringsplatser ute och i varmgarage.

Även om Salkhallen ligger strax utanför tullarna har hallen en tillgänglighet som få sportanläggningar i Stockholm. Alvik är ett nav för olika kollektiva färdmedel med direktförbindelser till Södermalm, Vasastan, Kungsholmen, gamla Bromma längs spårvagnen, Solna, Sundbyberg etc.

Kollektivtrafik
Ta dig till Alvik med tunnelbana, tvärbana, spårvagn eller buss. Gå ut på Alviks Torg så ser du direkt tennishallen bortom bussterminalen. Om du åker tunnelbana från stan går du ut från perrongen i tunnelbanans färdriktning.
 
Bil eller cykel
Åk mot Salkhallens entré på Gustavslundsvägen 159. Parkering finns utanför hallen eller i garage.

Parkering

Du kan parkera på hallens uteparkeringar längsmed hallen mot Gustavslundsvägen, eller i varmgaraget. Från varmgaraget tar du dig rakt in i hallen utan att behöva gå ut.

För att ta dig till garaget från Gustavslundsvägen, sväng in mot Scandic Hotell. Passera hotellet fram till garaget. Porten näst längst till vänster är infartsport som öppnas automatiskt när du närmar dig porten (de högra två portarna är endast avsedda för Scandic Hotels gäster). En elektronisk skylt vid Gustavslundsvägen, framför huvudentrén till Salkhallen, visar om det finns lediga platser.

Medlemmar
Medlemmar erhåller via receptionen magnetkort som berättigar till rabatterad parkering för 15 kr/3 timmar (minimiavgift). Som medlem fyller du i ansökningsformulär och lämnar det i Salks reception i utbyte mot magnetkortet.
 
Övriga tenniskunder
Pollett inhandlas i receptionen för 20 kr/3 timmar. Som kund uppger man till receptionen vilken bana man ska spela på. Observera att polletter endast säljs till tenniskunder. Tänk på att inte vara borta längre än 10 minuter för att hämta pollett för att minimera risken för bot.
 
Övriga besökare
Betalar 30 kr/1 timme direkt i P-automaterna T.ex. besökare till SATS, restaurang eller andra hyresgäster i Salkhallen.
 
Rutiner för parkeringskort
  • Kortet är en värdehandling. Det är personligt och numrerat samt endast till för medlemmar. Föräldrar som har barn som är medlemmar erhåller maximalt två kort (ett kort per vårdnadshavare).
  • Kortet erhålls i Salks reception tillsammans med ett klistermärke som fästs på bilens främre fönsterruta inifrån. Den rabatterade taxan är endast giltig för bilar med detta klistermärke (Q-Park har rätt att bötfälla bilar som inte är försedda med klistermärket).
  • Parkeringskortet är endast till för att användas vid besök i Salkhallen. Vänligen respektera detta.
  • Kortet dras i parkeringsautomaten och genererar då den lägre taxan. Därefter betalning med betalkort eller mynt.