Klubbrummen

SALK förfogar över tre klubbrum; Stockholm Open-rummet, Björn Borg-rummet och klubbköket, som tillsammans rymmer upp till cirka 100 personer sittandes.

Rummen kan nyttjas enskilt eller kopplas ihop till önskad kombination genom att fälla bort de skjutbara mellanväggarna. De är designade i samarbete med inredningsarkitekter och står samtliga i kontakt med tennisbanorna genom en glasfront. Kontakten mellan klubbrummen och så många banor är unik och mycket uppskattad vid arrangemang där man kan hålla till med servering och mingel i klubbrummen och blicka ned på pågående tennisaktiviteter på banorna.

Med fördel nyttjas rummen av klubbens sponsorer för konferenser. Mat och annan servering ordnas enkelt från caféet eller hallens restaurang Bistro Garros. Konferenser i klubbrummen ger en personlig och energigivande inramning. Projektor och Tv finns i rummen.

Stockholm Open-rummet
Rummets namngivning syftar till tävlingen med samma namn som SALK var medgrundare av 1969 och där SALK tillsammans med Kungl. Tennisklubben alltjämt är huvudägare.
 
Björn Borg-rummet
I hjärtat av de tre rummen finns det så kallade Björn Borg-rummet. Detta, Salks mest traditionsfyllda rum, är tillägnat hedersmedlemmen Björn Borg, som invigde rummet i samband med Salks 100-årsfirande den 28 september 2013. Här finns klubbens tennisbibliotek, utvalda pokaler och andra historiska inslag som gamla fotografier.
 
Klubbköket
I detta rum finns bar och kök med omfattande kylmöjligheter, allt för att möjliggöra goda serveringsmöjligheter.
 
 
För frågor om rummen och möjligheten att nyttja dessa, kontakta ullis.elzvik@salk.se