Om Salkvillan

Den så kallade ’Salkvillan’ i Båstad ligger centralt på Hagagatan med gångavstånd till torget och tennisstadion, i ett lugnt och grönskande område.

Salkvillan har funnits i Salks ägo sedan 80-talet med syftet att möjliggöra för medlemmar och sponsorer att till förmånliga villkor kunna vistas i tennisstaden Båstad. Vid olika juniortävlingar i området bor Salks barn och ungdomar i huset som också används för träningsläger.

Huset, som rymmer närmare 30 bäddar, har tre våningsplan med dusch och kök/pentry på varje plan. I den generösa trädgården finns ett stort trädäck med utemöbler. I huset finns också bastu och tvättstuga.

Under 2012 renoverades villans kök, vardagsrum och pentry på övervåningen. Under 2014 byggdes badrummen på villans samtliga tre våningsplan om.

Adressen är Hagagatan 14.

Övervåning – 2 rum med 3 bäddar per rum (vanlig säng). Pentry med matplats för ca. 6 personer samt badrum med dusch.

Mellanvåning – 2 rum med upp till 4 bäddar per rum (våningssäng och vanlig säng), tillgång till generöst kök med köksö och matplats. Badrum med dusch. Vardagsrum.

Källarvåning – 3 rum med upp till 7 bäddar per rum (våningssäng och vanlig säng), tillgång till pentry med matplats. Badrum med dusch.

För mer information kontakta katarina.appelgren@salk.se