KLAS

Inom KLAS (SALK baklänges) samlas före detta elitspelare med meriter från ITF-touren, internationell juniortennis och amerikansk collegetennis.

Verksamheten omfattar idag ett 40-tal aktiva herr- och damspelare i olika åldrar och med olika bakgrund, och som alla har en sak gemensamt; intresset för tennis.

KLAS grundades i slutet av 60-talet med målsättning att fånga upp de Salkare som stod på gränsen till att platsa i Salks elitlag.  Den avslappnade inställningen till tennisen och den sociala gemenskapen som präglat KLAS från start kännetecknar verksamheten än idag. Många av KLAS spelare är aktiva och tävlar både individuellt och representerar SALK i den svenska inomhus-och utomhusserien.

KLAS Damer
KLAS Damer består av Grupp 1 och Grupp 2. Målgruppen för KLAS Damer är spelare som spelat på hög nivå och fortfarande är relativt aktiva och uppskattar högt tempo på banan. Flera av medlemmarna spelar i Salks representationslag. Den sociala gemenskapen är viktig. Middagar och andra aktiviteter arrangeras regelbundet.
 
Ordförande är Lotta Ekberg info@lottaekberg.se
 
KLAS Herrar
Spelet bedrivs helgtid från september till juni inom ramen för ett organiserat stegspel. Säsongen avslutas traditionsenligt med en mycket uppskattad tennisresa till lämplig destination på kontinenten, i syfte att bland annat kora säsongens KLAS-mästare!
 
Ordförande är Magnus Bohman magnusbohman10@gmail.com