Lunchtennis

Utveckla ditt spel - kom med i vår lunchtennis!

Speltillfällen
Måndagar och onsdagar kl 11-12

Hur det fungerar
Du anmäler dig för en termin i taget men väljer sedan fritt vilka gånger du vill vara med. För att ta reda på om din spelnivå passar för gruppen får du provspela en gång. Du får spela både måndag och onsdag samma vecka om du vill.

SALK organiserar spelet varje vecka så att du får spela mot många olika spelare under en termin. Vi har flera olika spelformer och en del matchlik instruktion.Vi strävar efter att ha så jämn spelstyrka som möjligt så att alla kan spela med alla. Verksamheten är öppen för alla över 18 år. Om du är skaplig motionär med viss matchvana och kan hålla bollen i spel är du välkommen med din anmälan!

Kostnad
Spelavgiften är 185 kr per gång och du faktureras för ett klippkort på tio gånger i samband med terminsstart. Klippkortet räcker max två terminer. Du betalar bara för de gånger som du deltar och har du kvar ”klipp” sedan förra terminen så får du givetvis spela upp dem innan du faktureras för nya.

Frågor och anmälningar
Christer Dahl