Nyheter

onsdag 14 februari 2018

18-årslagen till semifinal

Både Salks flickor och pojkar är klara för semifinal i lag-SM för 18-åringar. De båda semifinalerna kommer gå samtidigt i Salkhallen med start klockan 16 lördagen den 24 mars.

Pojkarna inledde årets serie med att besegra Danderyd på bortaplan med 6-0 i åttondelsfinalen. Därefter begav sig laget till Göteborg, där svårspelade GLTK betvingades med 5-1 i kvartsfinalen. Bakom de klara siffrorna döljer sig fem matcher som gått distansen ut till avgörande matchtiebreak. I samtliga dessa fall stod Salkspelarna som segrare. Motståndare i semifinalen blir de regerande mästarna KLTK.

På flicksidan har semifinalresan varit ännu enklare. I åttondelsfinalen togs en övertygande seger mot Näsbyparks TK med 4-0 på hemmaplan och i kvartsfinalen valde Upsala TK att lämna walkover. I semifinalen väntar vinnaren i det uppskjutna kvartsfinalmötet mellan GLTK och KLTK.

Även på veteransidan noteras flera framgångar i den pågående inomhusserien. Redan nu är D40- D60- och H70-lagen klara för slutspelet i mitten av april.