Nyheter

torsdag 21 mars 2024

Anmälan öppen för bollkalleuttagning!

BNP Paribas Nordic Open, tidigare känt som Stockholm Open, gör i år en kraftfull satsning på tävlingens bollkallar. Vi startar arbetet redan på våren med uttagning som sedan följs av sju träningstillfällen utspridda över tiden fram till tävlingen. Detta är våra bollkallars chans att stå mitt i händelsernas centrum vid en av tennisvärldens mest prestigefyllda turneringar.

(Bild tagen från http://www.bnppnordicopen.com)

Salk har en stolt tradition av att bidra med bollkallar till denna tävling, och vi hoppas att du vill vara med och föra traditionen vidare. Konkurrensen är tuff – klubbar från hela Stockholm kommer att delta i uttagningen.

Vi bjuder in alla våra juniorer mellan 10 och 15 år att anmäla sig till denna roliga möjlighet. Oavsett om du blir utvald till årets turnering eller får vänta till nästa, vill Nordic Open att du ska veta att ditt deltagande uppskattas. De som inte får plats till 2024 får två sittplatsbiljetter till den 14 oktober som ett tack för engagemanget och hjälpen. Att vara bollkalle i Kungl. Tennishallen är en fantastisk chans att se några av världens bästa spelare i aktion och känna atmosfären av en internationell tennisturnering på nära håll.

Vi på Salk är övertygade om att erfarenheten att vara bollkalle eller bara delta i uttagningen kommer att ge värdefulla lärdomar, nya vänskaper och minnen som håller i sig.

För att säkerställa din plats till uttagningen, kom ihåg att anmäla dig senast den 16 april. Uttagningen hålls i Salkhallen den 20 april kl. 16–19. Vi ser fram emot en stark representation från Salk!

Läs mer och anmäl dig här: www.bnppnordicopen.com/sv-se/event-info/bollkallar