Nyheter

tisdag 12 oktober 2021

Åre Water & Ica Alviks Torg nya sponsorer

Med glädje välkomnar vi två nya sponsorer till klubben; Åre Water och Ica Alviks Torg.

Åre Water grundades 2011 och som namnet antyder sker all tillverkning i Åre där man tappar vattnet från Åre Källa. Förutom vatten produceras funktionsdryck med naturliga smaker från frukter och bär under varumärket Ar functional.

– Vi är otroligt glada och stolta över att vi har fått förtroendet att vara exklusiv leverantör av både funktionsdryck och vatten till Salk och den välrenommerade anläggning och verksamhet som bedrivs. Vi ser och tror att våra klimatneutrala drycker och vatten kommer att fylla en viktig funktion och vara uppskattade törstsläckare i allt från sportsliga tävlingssammanhang till vardagliga tränings- och motionstillfällen säger Greger Thörn, marknads och partneransvarig på Åre Water.

Ica Alviks Torg är en välkänd butik mittemot Salkhallen med ett generöst utbud och cateringverksamhet.

– Vi är glada att vår granne på Alviks Torg nu vill stötta Salks växande verksamhet. Det känns också mycket inspirerande att inleda ett samarbete med Åre Water som även är ny sponsor till Stockholm Open. Salk har ett stort behov av leverantörer som vill jobba aktivt med klubbens tävlingar och events och därför känns både Åre Water och Ica Alviks Torg som perfekta partners, säger Simon Aspelin, sponsoransvarig på Salk.

Läs mer om Ar functional

Läs mer om ICA Alviks Torg