Nyheter

fredag 13 september 2019

Axel och Milos heltidsanställs

Lagom till höstterminsstarten förstärker SALK sin tränar- och ledarstab med Axel Oljons och Milos Sekulic. Båda är uppväxta i SALK och har i olika sammanhang varit engagerade i klubbverksamheten sedan tidigare. Samtidigt genomförs organisationsförändringar för att stärka den sportsliga satsningen ytterligare.

29-årige Milos Sekulic anställs som tränare på heltid. Milos har efter den egna spelarkarriären bland annat verkat som omtyckt tränare i SALK samt varit personlig tränare för Elias Ymer med stor framgång. Milos kommer i huvudsak att arbeta med klubbens många duktiga junior- och seniorspelare.

21-årige Axel Oljons är välkänd som både duktig tränare och kunnig tävlingsledare under SALK Open och veteran-SM. Axel har efter sin collegesatsning flyttat tillbaka till Stockholm och blir dels ny Spelledare för Salks populära damklubb, dels tränare med huvudinriktning på klubbens många talangfulla spelare i åldrarna 10-13 år.

På elitsidan blir Kalle Norberg ansvarig för Salks heltidssatsande seniorer. Kalle har i sin tidigare roll som heltidstränare bland annat hjälpt Mikael Ymer att ta värdefulla steg mot världstoppen. Karim Benturki fortsätter i sin mycket uppskattade roll som huvudansvarig för elitjuniorerna.

I övrigt har SALK i samförstånd kommit överens med Johan Thorselius att anställningen som Utbildningsansvarig avslutas. Tiden med Johan som Utbildningsansvarig har varit mycket värdefull och SALK står nu väl rustat inför framtiden. Som nästa steg i utvecklingen kommer en Sportchef att rekryteras.

Klicka här för att se ett organisationsschema