Nyheter

fredag 22 oktober 2021

Debutantmatchkväll 3 december

Välkommen att delta på en matchkväll med dubbelspel för debutanter! Ett tillfälle för dig som inte spelat så länge och inte är van vid match.

Äntligen får vi arrangera matchkvällar igen! I vår senaste enkätundersökning fick vi ett väldigt bra förslag som vi nu vill prova; matchkväll med dubbelspel för debutanter! Ett tillfälle för dig som inte spelat så länge och inte är van vid match.

För att få delta ska du ha spelat max fyra terminer tennis och/eller spelat max en matchkväll tidigare. På banorna stärker vi upp med flera personer som hjälper dig att hålla reda alla regler och hur man spelar dubbel. Det här är en utmärkt chans att våga prova matchspel, alla är debutanter och har ingen eller lite erfarenhet av matchspel.

Matcherna kommer spelas på tid och ett schema över vilka man möter kommer att finnas. Beroende på hur många som anmäler sig får man spela 4-5 korta matcher. Max deltagarantal är 56 spelare.

Om du har någon att spela med så måste båda i paret anmäla sig via länken nedan. Blir det fullt innan din partner anmält sig så parar Salk ihop dig med någon annan passande spelare. Har du ingen att spela med så anmäler du dig själv och skriver det i fältet ”övrigt”. Vi ser till att du får en spelpartner.

Bistro Garros dukar upp en härlig buffé till oss.

Program
Maten står framdukad från kl 18.00
Sign in mellan kl 18.00-18.20
Samling och genomgång kl 18.30
Spel kl 19.00-21.00

Tränar du i en grupp, skriv vilken grupp i fältet ”övrigt”. Om inte, försök beskriva din spelnivå. Skriv även vem du vill spela med (har du ingen så sätter vi ihop dig med lämplig partner).

Kostnad: 350 kronor som betalas vid anmälan.

 

ANMÄLAN GÖRS HÄR

 

Pssst… Den 20 december arrangerar vi en ”julmatchkväll”. Information och anmälan till denna kommer inom kort.