Nyheter

onsdag 19 september 2018

Erbjudanden under Intrum Stockholm Open

Intrum Stockholm Open arrangeras 14-21 oktober och vi tycker att du som medlem verkligen borde passa på att besöka evenemanget för att på nära håll se alla topprankade världsstjärnor på plats. Dessutom är det just i år den 50:e upplagan av tävlingen vilket kommer att synas och firas lite extra på olika sätt.

Nu erbjuds alla våra medlemmar följande:

Biljett till Klubbsektionen
Nytt för i år är en biljett där man har rätt till sittplats i en klubbsektion (L) med fri placering. Från 120 kr/person, begränsat antal platser per dag.

Läs mer och boka här!


Familjebiljett
Sittplatser för 2 vuxna och 2 barn i egen familjesektion (H) med fri placering. Från 250 kr/familj, begränsat antal platser per dag.

Läs mer och boka här!


Women´s VIP tisdagen 16 oktober
Nu är det dags för tjejerna, kvinnorna, damerna att få det där lilla extra. VIP-entré via Sponsor Village entrén, fri garderob, 1 glas vin/alk.fritt alt. i Business Lounge och sittplats med fri placering ingår (sektion E). Är du bland de 100 första som bokar så ingår dessutom ett seminarium presenterat av Intrum ”Hur du växer som människa/företag” med psykologen Anita Bennich Karlstedt och riskkapitalisten Susanne Najafi – grundare av riskkapitalistbolaget Backing Minds lett av Alexander Pärleros, entreprenör och grundare av Framgångspodden.

195 kr/person, begränsat antal platser.

Program:
Seminarium prel.tid 15.30-17.00
Mingel Business Lounge  17.30
Tennis 18.30

Läs mer och boka här! 

 

För att främja tennisintresset bland barn och ungdomar kommer nya arrangören för i år Game Set Events bjuda alla som har spelat eller är anmälda till SO-touren på fri entré måndagen och tisdagen mot uppvisning av sin medalj eller kopia på anmälan. Man planerar för att någon av bröderna Ymer spelar kl 18.30 båda dagarna.

Söndagen den 14 oktober är det stor familjedag och invigning med fri entré för alla. Det är ett perfekt tillfälle att titta på fantastisk tennis (kvalmatcher) med många svenska spelare och låta både små och stora barn prova på en massa skoj. Alla barn bjuds på glass. Det blir minitennis, parkour och underhållning med bl a smurfarna och franska jonglörer samt invigningsceremoni som sig bör på Centre Court.

 

Mer information finns på www.stockholmopen.se.