Nyheter

torsdag 22 oktober 2020

Exklusivt VIP-paket till 2021 års Stockholm Open inklusive meet-and-greet med Alexander Zverev!

Nu släpper Stockholm Open 50 st exklusiva paket till onsdagen under 2021 års turnering. Med VIP-paketet får du möjlighet att uppleva Stockholm Open på ett helt unikt och exklusivt sätt som aldrig funnits tillgängligt tidigare.

Med ett år till matchstart kan anrika tennisturneringen Stockholm Open släppa sin första storspelare inför 2021 – Alexander ”Sascha” Zverev. Nyheten kommer samtidigt som årets Stockholm Open, som ställts in på grund av pandemin, skulle ha gått av stapeln i Kungl. Tennishallen. 23-åriga Sascha, i skrivande stund rankad 7 i världen, är därmed först ut att presenteras för nästa års line-up och han skriver dessutom på för två år.

Nu släpper Stockholm Open dessutom 50 st exklusiva VIP-paket till onsdagen under 2021 års turnering, där en exklusiv meet-and-greet med världsstjärnan utlovas på plats under turneringen för VIP-gästerna!

Med boende, transport och middag inkluderat samt tillgänglighet till en särskild Executive Box under dagen är detta en helhetsupplevelse i världsklass, där du som köper upplevelsen dessutom får med dig årets T-shirt hem, signerad av Zverev, samt den helt nya Jubileumsboken om Kungl. Lawn Tennis Klubbens första 125 år, signerad av några av de svenska spelare som deltagit under Stockholm Open tidigare.

Säljs exklusivt (endast 50 paket) mellan oktober-december, eller till dess att alla 50 paket är sålda. Paketet gäller för en heldag onsdag den 20 oktober 2021 för en person. Biljetten är personlig från det att den skannas vid entrén och går inte att dela mellan flera personer. För fullständiga villkor eller frågor kring paketen är du välkommen att kontakta info@stockholmopen.se

MER INFORMATION OCH KÖP AV PAKETEN HITTAS HÄR!