Nyheter

fredag 8 oktober 2021

FFAB förlänger avtal som huvudsponsor med Salk

Med stor glädje kan vi meddela att FFAB förlänger sitt partnerskap med Salk och fortsätter att stötta klubbens lovande juniorer.

FFAB har sedan många år varit en oerhört viktig samarbetspartner för klubben och gett spelare möjligheten att tävla internationellt genom Team FFAB. Samarbetet fortsätter där en del av sponsoravtalet innebär att FFAB-stipendier delas ut till spelare med höga ambitioner för att användas till exempelvis internationella tävlingsresor eller läger.

Det betyder jättemycket att FFAB fortsätter att stötta klubbens spelare. Vi har flera av landets bästa spelare som behöver tävla och träna internationellt för att uppnå högt uppsatta mål, kommenterar Simon Aspelin, sportchef på Salk. 

FFAB, Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB, är ett fastighetsbolag verksamt inom förädling, utveckling och nyproduktion av fastigheter.

För oss som bolag är det viktigt att kunna bidra i samhället, och att förlänga vårt sponsorskap av Salk är en del av det. Att satsa på ungdomar och deras idrottande är för oss synonymt med att satsa på framtiden och det ska även fortsättningsvis bli spännande att få följa dessa talangfulla ungdomar på deras resa, säger Jacob Sandberg som är VD/Ägare på FFAB.

Läs mer om FFAB här.