Nyheter

onsdag 25 oktober 2017

FFAB ny sponsor

Med glädje välkomnar vi FFAB (Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB) som en av Salks huvudsponsorer. Vid sidan av FFAB:s sponsorskap året runt, har FFAB velat stödja SALK i den stundande upplagan av elitserien.

FFAB har med sin storsatsning på SALK, som är på tre år, primärt velat stödja barn- och ungdomsverksamheten. Genom att delar av sponsorskapet detta år vigs åt elitserielagen vill FFAB bidra till att lyfta fram Salks elitserielag som förebilder för övriga unga spelare i SALK. Vid sidan av FFAB:s exponering i SALK, bl a på domarstolarna, kommer FFAB:s stöd att synliggöras på elitserielagens kläder.

Som företagsnamnet förtäljer är FFAB verksamt inom förädling, utveckling och nyproduktion av fastigheter. Teamet bakom FFAB har erfarenheter från fastighetsbranschen sedan 90-talet och har i nuvarande verksamhet medverkat i över 80 framgångsrika fastighetsprojekt.

”Vi tycker det är behjärtansvärt att stödja Salks barn- och ungdomsverksamhet, men även den övriga klubben. Tennisen och SALK är oerhört berikande för många av oss och vi vill gärna hjälpa till genom vårt sponsorskap”, säger Jacob Sandberg, grundare och VD på FFAB.

”FFAB:s stöd betyder oerhört mycket för vår verksamhet och det är extra roligt att FFAB detta år vill stödja våra elitserielag”, påpekar Salks sportchef Johan Porsborn.

För mer information om FFAB, se ff-ab.se.

Salks samtliga sponsorer kan du se här.