Nyheter

torsdag 22 december 2022

Föreläsning 28/12: Kent Carlsson, Intomotion Sport Clinic och AIM-X

Välkommen att lyssna på föreläsning med Kent Carlsson, Intomotion Sport Clinic och AIM-X den 28 december i klubbrummet!

Kl 15.00 Föreläsning med Kent Carlsson
Davis Cup-legenden har nyligen släppt en bok där han bland annat berättar sin tennishistoria. Kent vann Orange Bowl som 15-åring och vann nio ATP-titlar. 1988 var han rankad etta i världen på grus och sexa på den totala rankingen efter fantastiska 50 vunna matcher av 56 spelade det året.

Kl. 15.45 Presentation av Intomotion Sport Clinic och AIM-X
Lyssna till samarbetet med Tennis Stockholm och deras Player Support Program som skapar helt nya förutsättningar för din tennis. Erfarenheter från elitträning med spelare som Robin Söderling, Rebecca Peterson och testning av hundratals elitspelare kommer att delas.

 

Intomotion Sports Clinic är en medicinsk idrottklinik för elit såväl som motionär. Kliniken består av specialister som har en gedigen erfarenhet av idrottsmedicin på elitnivå från svenska landslagen och OS-trupper

AIM-X Player Support Program utvecklat av Ali Ghelem och Martin Taipale, två av Sveriges mest meriterade fys coacher inom tennis. Ett online-program skapat för dig som vill förbättra din fysiska kapacitet och ta din tennis till nästa nivå.