Nyheter

måndag 5 juli 2021

Förnyat partnerskap med Audi Stockholm

Audi Stockholm är med sin största anläggning Audi Center Kista glada att för året ha ingått ett förnyat partnerskap med Salk. Audi Stockholms Märkeschef Anders Boqvist ger sin bild av vad som är på gång inom Audi och varför man värdesätter sponsorskapet inom tennis.

Anders Boqvist, Märkeschef Audi Stockholm

– Vi befinner oss i en spännande tid av stor förändring inom bilindustrin där såväl nya innehavsformer som ny teknik med elektroniska drivlinor förändrar landskapet för oss. Vi inom Audi arbetar sedan länge målmedvetet mot hållbarhet och att ligga i framkant avseende teknikutveckling, där ex. avancerad belysning, e-trons virtuella backspeglar eller förarmiljö med projicerad augmeted reality är tekniker som inte bara ger ett häftigt utseende och upplevelse, utan givetvis skapar effektivitet i våra produkter. Vi har precis lanserat vår helt nya Audi Q4 e-tron som visar på hur effektivt innerutrymme man kan skapa med helt nya förutsättningar i en elektrisk drivlina. Väl värt ett besök på någon av våra anläggningar för att uppleva Audi Q4 e-tron.

– Bortsett från i vårt tycke våra fantastiska produkter är ju dessa ett medel för att förflytta sig mellan olika aktiviteter, och vi vill vara just aktiva tillsammans med våra kunder. Vi vill möjliggöra aktivitet och med det också specifikt uppmuntra ungdomsverksamhet inom idrott och vi anser att tennis är en strategisk viktig sport där vi vill bidra till tillväxt av nästa generations svenska tennisstjärnor. Det är också därför vi är partner till Stockholm Open och sedan en längre tid tillbaka engagerade i klubbverksamhet inom Stockholmsområdet.

– Vi är därför extra glada för vårt samarbete med Salk där vi har ett lokalt engagemang med en fantastisk klubb och mötesplats för tennisintresserade över alla generationer och där Audi Center Kista är vår lokala aktiverande anläggning inom Audi Stockholm. Tillsammans har vi en plattform för att möta både befintliga och nya kunder samt generera ett bredare intresse för tennis.

– Tillsammans med Salk ser vi nu verkligen fram emot att fortsatta samarbetet i att driva aktivitet till tennis såväl som att förmedla en mer hållbar mobilitet genom våra produkter.

www.audistockholm.se