Nyheter

måndag 19 april 2021

Förturssläpp av biljetter till Stockholm Open 2021

Med bara ett halvår kvar till matchstart släpps biljetterna till Stockholm Open. Som medlem i Salk har du förtur att säkra just din biljett! Missa inte förturssläppet som pågår fram till 28 maj då det allmänna biljettsläppet sker. För att säkerställa avstånd mellan sällskap kommer endast hälften av sittplatserna till årets turnering gå att köpa.

Den 6-13 november spelas ATP-turneringen som enda sedan 1969 lockat tennisstjärnor till Kungl. Tennishallen och uppemot 30 000 besökare årligen. Årets spelaruppställning är i full gång och redan nu är sjätterankade tyska storspelaren Alexander ”Sascha” Zverev klar för spel.

Efter att förra året ha tvingats ställa in turneringen på grund av Covid-19 har arrangören nu tagit beslut att göra sitt yttersta för att genomföra en säker turnering för både spelare, funktionärer och gäster varför endast 50% av ordinarie biljettantal kommer att släppas till försäljning.

Stockholm Open har genom dess över 50-åriga historia blivit en spelarfavorit hos tenniseliten, något som inte minst den långa listan av vinnare som Borg, Federer, Tsitsipas, McEnroe med flera vittnar om. För både 2021 och 2022 års turneringar är 23-åriga Alexander ”Sascha” Zverev, rankad sexa i världen, klar för spel. Fler spelare väntas presenteras under våren.

– Kampen om den perfekta spelaruppställningen är i full gång och vi har flera mycket intressanta, högt rankade spelare och spännande profiler på gång inför höstens turning. Redan nu kan jag utlova att det garanterat kommer bjudas på tennis i världsklass även i år och det på en av de bästa arenorna i världen, säger Thomas Enqvist, trefaldig Stockholm Open-vinnare och Tournament Director för Stockholm Open 2021.

Samtidigt som Thomas Enqvist ansvarar för att signa den bästa mixen av spelare arbetar organisationen bakom Stockholm Open med att bredda och utveckla turneringens övriga aktiviteter och engagemang. Tanken är att lyfta och arbeta med tennis i världsklass parallellt med ett större engagemang för utvecklingen av svensk tennis, både på och utanför plan med start i sommar.

Totalt har 162 vinnare korats genom Stockholm Opens 51-åriga historia. De singelspelare som stått högst upp på prispallen sedan starten 1969, presenteras veckovis på @stockholmopen. Information om årets turnering och historiska tillbakablickar finns på www.stockholmopen.se.

Allmänna biljettsläppet är den 28 maj, men redan nu kan medlemmar i  Salk säkra sina platser! Full återbetalning gäller vid inställt evenemang.

BESTÄLL DINA BILJETTER TILL STOCKHOLM OPEN 2021 HÄR.