Nyheter

måndag 20 november 2017

Funktionärer till SALK Open

Vill du hjälpa till som funktionär på årets roligaste tävling? SALK Open behöver funktionärer som vill lotsa alla spelare rätt och samtidigt få en rolig upplevelse under jul- och nyårshelgen!

Datum för turneringen är 26 december – 7 januari. En uppskattning är att över 1 000 juniorer kommer att delta och tävla om de åtråvärda titlarna i världens största och äldsta tennisturnering för juniorer inomhus.

En förutsättning för att kunna genomföra turneringen är att vi får ihop tillräckligt med funktionärer. Många föräldrar till barn som deltar i tävlingen ställer upp men vi behöver bli fler och vill därför uppmana dig som vill engagera dig att skicka in en ansökan. Det här är ett fantastiskt event och gemenskapen är stor bland alla som hjälper till!

I anmälningsformuläret nedan ser du vilka pass som behöver bemannas under turneringen. Om du är intresserad av att ställa upp som funktionär, vänligen skicka in ett ifyllt formulär till funktionarsalkopen@salk.se.

Efter turneringen bjuds alla funktionärer in till den årliga funktionärsmiddagen i februari månad. Det är alltid en härlig sammankomst bland tennisvänner som tillsammans pustar ut och firar efter att ha lotsat över 1 600 matcher i hamn.

Vi kommer hålla en kickoff med obligatorisk matchledarutbildning för alla funktionärer tisdagen den 5:e december klockan 17:30- 21:00 i våra klubbrum. Mat och dryck kommer att serveras. Efter kursen skrivs ett matchledarprov som vid godkänt resultat medför att man blir licensierad matchledare. I samband med träffen kommer vi från kommittén att berätta om vad som är nytt för i år, delge erfarenheter från tidigare år samt presentera uppdateringar kring funktionärsrollerna.

Läs mer om tävlingen här.

 

Annika & Micke Naeslund
Funktionärsansvariga SALK Open 2018
funktionarsalkopen@salk.se
 
Anmälningsformulär funktionär SALK Open 2018