Nyheter

måndag 8 februari 2021

Helenius ny titelsponsor för Salk Open

Helenius blir ny titelsponsor för juniortävlingen Salk Open 2022-2023. Salk Open är den mest kända och traditionstyngda av Salks tennistävlingar med närmare 1 100 deltagare från ett 30-tal länder.

Tävlingen arrangeras i 10-, 12-, 14- och 16-årsklasser samt en internationell 18-årsklass med ITF-status. Tävlingen spelas traditionsenligt mellan annandag jul och trettonhelgen och räknas som världens största inomhustävling för juniorer.

– Att Helenius valt att stödja just en ungdomstävling ligger helt i linje med det sociala ansvar vi som företag behöver ta. Att uppmuntra barns och ungdomars idrottande är en av de viktigaste investeringarna som kan göras. Framför allt i en tid som denna, berättar Arne Wallström, vd på Helenius.

– Vi är glada och tacksamma över att Helenius väljer att stötta svensk ungdomstennis, säger Salks sportchef Simon Aspelin. Tävlingen är inte bara en av de mest prestigefyllda juniortävlingarna utan också ett event där ungdomar får träffas och umgås i en inspirerande miljö.

Helenius är en av Sveriges ledande installationskonsulter och projektledare inom miljö-, VVS- och energiområdet. Sedan starten 1965 har Helenius haft förmånen att medverka i de mest prestigefyllda uppdragen med uppdragsgivare som vill ha det bästa.

www.helenius.se