Nyheter

tisdag 24 januari 2023

IntoMotion Sports Clinic ny partner

IntoMotion Sports Clinic är ny partner till Salk. IntoMotion är en medicinsk idrottsklinik som är specialiserad på tennis och har som motto "mera spel, mindre ont" - eller helst inget ont alls.

Tack vare IntoMotions samlade kompetenser och erfarenheter kommer vi att kunna erbjuda dig som medlem ett utökat tjänsteutbud av professionella, fysioterapeutiska behandlingar. De diagnosticerar, behandlar och rehabiliterar alla typer av skador och smärtor både hos elit och motionär. IntoMotions team består av fysioterapeuter, kiropraktorer, naprapater, idrottsmassörer och ortopedspecialister. De har avtal med Unilabs för röntgen, MR och provanalyser samt är ansluten till de flesta försäkringsbolagen.

IntoMotion är också en del av Tennis Stockholm nya satsning ”Player Support Program” som syftar till att ge unga, lovande spelare en ännu starkare plattform att utveckla sin tennis från.

Under specifika events kommer representanter från IntoMotion att finnas på plats i hallen för behandling och rådgivning. Deras klinker finns på Regeringsgatan, i Danderyd och i Sollentuna. De har också ett antal pop-up klinker (bl a i Båstad under sommaren) samt är ute på plats hos företag och behandlar.

IntoMotion erbjuder Salks medlemmar 25% rabatt på samtliga behandlingar. Ange koden SALK25 i samband med betalning. Ett annat fantastiskt erbjudande från IntoMotion är den så kallade ”Servelinjen”; till den kan man ringa för kostnadsfri rådgivning och vägledning. Tider bokas på intomotion.se eller på ”servelinjens” nummer 073-047 81 92.

Vid frågor och mer information, kontakta gärna Cornelia Eneroth, vd IntoMotion Sports Clinic på cornelia@intomotion.se eller 070-942 88 89.

www.intomotion.se