Nyheter

tisdag 11 juli 2023

Jenny Lindström ny t.f klubbchef

Jenny träder in som t.f klubbchef under perioden 14 augusti – 28 februari 2024.

Jenny har en gedigen tennisbakgrund, både som spelare och ledare. Hon har 17 SM-guld (singel, dubbel och lag) och fyra Kalle Anka Cup-titlar och var som bäst rankad som 23:a i världen bland juniorer. Jenny har också representerat det svenska landslaget både på junior- och seniornivå och varit landslagskapten för juniorer vid Nordiska Mästerskapen och Lag-EM.

Jenny var vidare under flera år Tournament Director för WTA-tävlingen Swedish Open Woman och har även suttit i Svenska Tennisförbundets styrelse. Jenny kommer senast från Good To Great, där hon varit ansvarig för Padel, inklusive Members & Ladies Club. Jenny har även haft ledande befattningar utanför tennisvärlden, till exempel vid Telia och Cancerfonden.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Salk, säger Jenny. Det är en fantastisk tennisklubb, med många olika verksamhetsgrenar, där jag tror att min breda bakgrund kan komma väl till pass. Min ambition är att tillsammans med övriga i personalen skapa bästa möjliga upplevelse och gemenskap för Salks medlemmar. Det ska bli kul!

– Manfred Löfvenhaft, ordförande i Salk, kommenterar: Vi är både stolta och glada att snabbt ha kunnat knyta Jenny till oss. Med sitt stora engagemang och breda bakgrund som elitspelare och ledare, tävlingsorganisatör och nu medlemsansvarig blir Jenny ett värdefullt tillskott i vår strävan att skapa en tennismiljö i världsklass på Salk. Vi ser fram emot att välkomna henne till oss.

Styrelsen

Kontaktperson för Salk är ordförande Manfred Löfvenhaft (0734-152667)