Nyheter

måndag 4 december 2017

Julgransförsäljning 14 december

Köp en julgran prydd med omtanke! Den 14 december säljer vår sponsor Erik Olsson vackra kungsgranar utanför Salkhallen till förmån för Stockholms Stadsmission.

Tycker du att den doftande granen fylld med ljus, glitter och pynt är ett måste i hemmet under julhelgerna? Passa då på att köpa en vacker kungsgran som ger en extra dimension av julstämning. Erik Olsson Fastighetsförmedling säljer julgranar till förmån för Stockholms Stadsmission. En tredjedel av priset går till deras viktiga arbete för människor i utsatthet.

 
Välkommen förbi för att välja din julgran, det bjuds på värmande julfika!
 
Torsdag 14 december kl 15.00-19.00
Salkhallen
Gustavslundsvägen 159
 
Kungsgranarna kommer att finnas i begränsad upplaga och kostar 300 kr. Tiderna gäller så länge det finns kungsgranar kvar. Betalning på plats, endast via Swish.
 
 
Erbjudande vid villaförsäljning 
Precis som inför ett lyckat julfirande är det lika viktigt att börja planera en bostadsförsäljning i god tid för att få bästa möjliga resultat. Under julen är utbudet av bostäder betydligt lägre, men samtidigt är efterfrågan i princip konstant. Vårt uppdaterade spekulantregister har mängder av spekulanter som inte hunnit köpa sin bostad än och som kanske är intresserade av just din bostad. Just nu erbjuder Erik Olssons mäklare Rune Granlund förmånligt fast arvode på 95 000 kr per villaförsäljning. Erbjudandet gäller vid teckning av förmedlingsuppdrag fram till 31/1 2018.
 
Rune Granlund
Fastighetsmäklare & Partner
076-893 12 11
rune.granlund@erikolsson.se