Nyheter

torsdag 15 september 2016

Klubbmästerskap 2016

I oktober startar Salks klubbmästerskap 2016 där alla medlemmar, ung som gammal, nybörjare till proffs har chansen att bli bästa kille och tjej i klubben.

För att det ska bli jämna, roliga och spännande matcher tillämpar vi en så kallad ”Fransk lottning”. Det innebär att man måste vinna två eller tre matcher för att ta nästa steg uppåt. Där får man en utmaning att möta en högre rankad spelare. Till sist kan det vara du som spelar mot någon av våra tennisproffs!

Matcherna (singel) spelas på fredagskvällar under hösten/vintern mellan kl 18-21. I mån av plats i hallen får de som förlorat spela mot varandra i olika former. De som vinner sina matcher går vidare och får spela vidare nästkommande fredag. Matcherna spelas på tid. När alla har anmält sig delas alla in i olika divisioner beroende på spelstyrka. Besked om vilken fredag du ska spela meddelas minst två veckor i förväg.

Klubbmästerskapet börjar den 14 oktober och håller på så länge vi har matcher. För att delta ska du vara medlem i SALK och vara född 2002 eller tidigare. Anmälningsavgiften 250 kronor betalas i samband med anmälan.

Anmälan och betalning sker via denna länk.

 

Sista anmälningsdag är den 30 september. Välkommen med din anmälan!

 

Frågor ställs till Christer Dahl via e-post christer.dahl@salk.se