Nyheter

måndag 27 november 2023

Marknads- och kommunikationskoordinator till SALK

GAME, SET, DRIVKRAFT!
Vi söker en ny teamspelare, vår nästa Marknads- och kommunikationskoordinator, till Sveriges största tennisklubb SALK.

SALK (Stockholms Allmänna Lawntennis Klubb) grundades 1913 och är Sveriges största tennisklubb. Verksamheten bedrivs på 14 inomhus- och fem utomhusbanor i Alvik, Bromma. SALK har 3 500 medlemmar och ca 10 000 besökare i hallen per vecka. Salkhallen är klubbens huvudarena, som utöver tennisbanor och squashrum innefattar gym (SATS), tennisshop, restaurang, skönhetssalong, naprapater, sjukgymnaster och massör. Utomhusanläggningen SALK Tennis Park ligger vid Brommaplan, några minuter från Salkhallen.

SALK är även en aktiv tävlingsarrangör, till exempel genom att varje år arrangera världens största juniortävling inomhus, PACE SALK OPEN. Klubben är även en av huvudägarna och huvudgrundarna till ATP-tävlingen BNP Paribas Nordic Open (f d Stockholm Open). Vid sidan av klubbens omfattande satsning på junior- och elittennis innefattar SALK en mängd andra verksamheter såsom damklubb, divisionsspel, kursverksamhet och veteranspel. SALK har även en omfattande eventverksamhet året om med över 200 events.

Engagerade och drivna medarbetare är Salks viktigaste resurs och nu söker vi en Marknads- och kommunikationskoordinator till vårt professionella och kunniga back-office sportteam.

 

Om rollen
SALK vill nu ta nästa kliv att marknadsföra och kommunicera ett av svensk idrotts största medlemsprogram som idag har 3 500 medlemmar och tennisentusiaster. Salks medlemsantal har ökat markant de senaste åren och kommunikationsförväntningarna kräver proaktiv och dedikerad managering. Förutom medlemsprogrammet har SALK en omfattande barn- och ungdomsverksamhet med flertalet landslagsspelare på både junior- och seniorsidan som vi också vill kommunicera än mer av i våra egna kanaler tillsammans med andra aktörer i svensk tennis. Rollen innefattar att både jobba med den interna och externa kommunikationen.

I ditt dagliga arbete tar du fram engagerande innehåll, koncept och budskap som lyfts på vår sajt, via nyhetsbrev och våra sociala kanaler. Du vet vilket innehåll och budskap som är bäst lämpat för varje kanal och har en känsla för språk och form. Du jobbar med enklare bild- och filmredigering och sätter en plan för hur och när vi kommunicerar våra budskap. Tillsammans med 12 verksamhetsansvariga, klubbledning och sportteam ingår du i en av Sveriges största sportorganisationer med ett 70-tal anställda.

Rollen är även navet i vår viktiga event- och partnerverksamhet som behöver hjälp med att koordinera intern och extern kommunikation, hantera inbjudningar samt säkerställa att kommunikation nås ut i våra kanaler löpande, till deltagare, företag, sponsorer, spelare, intressenter etc. Förutom det dagliga kommunikationsarbetet ingår stötting och managering av viss klubbadministration som leds och fördelas av klubbchef.

Din sociala, proaktiva och relationsorienterade personlighet i kombination med ditt perspektiv på att skapa affärsmässiga och goda medlemsrelationer gör att du ser möjligheter till utveckling av vårt kommunikations- och administrationsarbete för våra medlemmar, partners och intressenter. Du kommer att direktrapportera till Salks klubbchef och ingå i klubbens ledningsgrupp.

 

Om dig
För att trivas och utvecklas i rollen tror vi du har detta med dig:

* en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation
* ett starkt intresse för och gärna bakgrund inom idrotten
* flytande språkkunskaper i engelska och svenska
* erfarenhet av att publicera innehåll på sociala kanaler, webb, nyhetsbrev etc.
* baskunskaper i bild-och filmredigering, Indesign
* goda kunskaper i Powerpoint
* körkort
* en öppen och social personlighet
* laganda och servicemindset
* naturlig initiativtagare
* förmåga att planera, koordinera och ha god kommunikation med medlemmar, kunder och andra intressenter i högt tempo
* förmåga att administrera och koordinera medlemsfrågor, managera matchi.se

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är den 8 december. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Salks klubbchef Jenny Lindström jenny.lindstrom@salk.se. Vänligen skicka med både CV och personligt brev i din ansökan.

Anställningen tillämpar provanställning om 6 månader därefter fast anställning om bägge parter är överens. Givet verksamhetens karaktär kommer även rollen kräva visst kvälls- och helgjobb fördelat varierat under verksamhetsåret. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider, träningsmöjligheter på din arbetsplats och möjlighet att tillhöra ett fantastiskt sportteam.

Välkommen med din ansökan!

 

Jobbannons Marknads- och kommunikationskoordinator SALK