Nyheter

torsdag 25 april 2019

Matchkväll 10 maj

Fredagen den 10 maj bjuder vi in dig som medlem till en ny matchkväll. Då är du välkommen att vara med och spela dubbelmatcher och träffa andra medlemmar under trevliga former! Detta är ett arrangemang med betoning på det sociala och ett bra tillfälle att utveckla sitt dubbelspel.

Målsättningen är att alla ska få spela mot spelare med samma spelstyrka. Detta är ett bra tillfälle att lära sig att spela en dubbelmatch med allt vad det innebär med regler och hur man spelar dubbel. Vi hjälper dig om du är osäker på regler och att räkna.

Du kommer få spela 3-4 korta dubbelmatcher mot olika par, varje match är ett set. Det blir ca 2 timmars tennis. Om du har någon du vill spela med så får ni anmäla er som ett par. Om du inte har någon att spela med så går det lika bra att anmäla sig individuellt så sätter vi ihop dig med lämplig medspelare. Sedan spelar man med samma spelare hela kvällen. Exakt hur upplägget blir beror på hur många som anmäler sig. OBS! Matcherna spelas inte på tid utan man spelar klart ett set innan man går vidare till nästa match.

Program & Fakta

  • Från kl 18, lättare förtäring från Bistro Garros finns uppdukad i klubbrummet
  • Kl 18.30, samling
  • Kl 19-22, spel
  • Matchkvällen är för vuxna
  • Pris 350 kr

Matchkvällen är fullbokad.
Sista anmälningsdag är den 6 maj eller när det är 72 spelare anmälda.

Välkommen!

OBS! För deltagare i Salks vuxenkurser ingår en matchkväll i terminsavgiften.