Nyheter

måndag 25 april 2022

Matchkväll för debutanter 13 maj

Välkommen på matchkväll med dubbelspel för debutanter den 13 maj. Ett tillfälle för dig som inte spelat så länge och inte är van vid match.

Den här matchkvällen är för dig som spelat max fyra terminer tennis och/eller spelat max en matchkväll tidigare. På banorna stärker vi upp med flera personer som hjälper dig att hålla reda alla regler och hur man spelar dubbel. Det här är en utmärkt chans att våga prova matchspel, alla är debutanter och har ingen eller lite erfarenhet av matchspel.

Matcherna kommer spelas på tid och ett schema över vilka man möter kommer att finnas. Beroende på hur många som anmäler sig får man spela 4-5 korta matcher. Max deltagarantal är 56 spelare.

Om du har någon att spela med så måste båda i paret anmäla sig via länken nedan. Blir det fullt innan din partner anmält sig så parar Salk ihop dig med någon annan passande spelare. Har du ingen att spela med så anmäler du dig själv och skriver det i fältet ”övrigt”. Vi ser till att du får en spelpartner.

Bistro Garros gör wraps till alla deltagare.

Program 13 maj:
Anmälan från kl 18.00-18.20. Då får du även din wrap och kan äta den i lugn och ro.
Samling/genomgång kl 18.30
Matcherna spelas mellan kl 19.00-21.00

Tränar du i en grupp, skriv vilken grupp i fältet ”övrigt”. Om inte, försök beskriva din spelnivå. Skriv även vem du vill spela med (har du ingen så sätter vi ihop dig med lämplig partner).

Kostnad: 350 kronor som betalas vid anmälan.

ANMÄL DIG HÄR!