Nyheter

tisdag 3 mars 2020

Matchkväll 13 mars – INSTÄLLD

2020-03-12: Matchkvällen är inställd. Vi hänvisar till mail som gått ut till samtliga anmälda.

Under matchkvällen får du spela 3-4 korta dubbelmatcher mot olika par. Totalt blir det cirka 2 timmars tennis. Om du har någon du vill spela med så får ni anmäla er som ett par. Om du inte har någon att spela med så går det lika bra att anmäla sig individuellt så sätter vi ihop dig med lämplig medspelare. Du spelar med samma spelpartner hela kvällen. Exakt hur upplägget blir beror på hur många som anmäler sig. OBS! Matcherna spelas inte på tid utan man spelar klart ett set innan man går vidare till nästa match.

Innan spelet börjar finns det lättare förtäring från Restaurang Bistro Garros uppdukad i klubbrummet. Den kommer även att finnas kvar under spelet om du vill fylla på när du har paus mellan matcherna.

ANMÄLAN TILL MATCHKVÄLLEN 13 MARS INKL FÖRELÄSNING


Föreläsning med Simon Aspelin

Som extra krydda på matchkvällen kommer Simon Aspelin, Salks sportchef och tidigare världsstjärna i dubbel, att hålla en kort föreläsning om att spela dubbel. Simon Aspelin var som bäst rankad 7 i världen i dubbel, vann US Open 2007 och tog OS-silver i London 2008. Deltagarna delas in i två grupper som turas om att lyssna på föreläsningen.

Om du bara vill lyssna på Simon så har vi 25 platser som vi bjuder på för våra medlemmar. Den föreläsningen börjar kl 19.00.
OBS! anmälan måste göras via länken nedan.

ANMÄLAN TILL ENBART FÖRELÄSNING