Nyheter

fredag 22 november 2019

Matchkväll med idrottspsykologi 29 november

Den 29 november är det dags för matchkväll igen! Denna gång gästas vi av Jenny Edner som är idrottspsykologisk rådgivare.

Matchkvällen är en tävling med betoning på det sociala och ett bra tillfälle att lära sig att spel en dubbelmatch med allt vad det innebär med regler och hur man spelar dubbel. Vi hjälper dig om du är osäker på regler och att räkna. Målsättningen är att alla ska få spela mot spelare med samma spelstyrka.

Du kommer få spela 3-4 korta dubbelmatcher mot olika par, varje match är ett set. Det blir ca 2 timmars tennis. Om du har någon du vill spela med så får ni anmäla er som ett par. Om du inte har någon att spela med så går det lika bra att anmäla sig individuellt så sätter vi ihop dig med lämplig medspelare. Därefter spelar man med samma spelare hela kvällen. Matcherna spelas inte på tid utan t ex ett set.

Innan spelet börjar så kommer det finnas lättare förtäring från Bistro Garros.

Nyhet! Första passet kommer ni delas in i två gäng. Halva gänget får en föreläsning av Jenny Edner. Halva gänget spelar sin första match. Därefter byter vi så de som spelat får lyssna till föreläsningen medan de andra spelar sin första match.

Jenny Edner är idrottspsykologisk rådgivare. Hon jobbar med idrottare på elitnivå, tävlingsspelare samt företag. På föreläsningen kommer hon att prata om hur man hanterar nervositet och prestationsångest utifrån kognitivt beteendeterapeutiskt perspektiv.

www.yourperformance.se
Instagram/FB: YourPerformance

Program:
Maten står framdukad från kl 18.00
Samling kl 18.30
Spel mellan kl 19.00 – 22.00

Sista anmälningsdag: 26 november eller när det är 76 spelare anmälda.

Anmälan för medlemmar och deltagare i kursverksamheten som redan utnyttjat sitt gratistillfälle, klicka här! 

Anmälan för deltagare i kursverksamheten som vill utnyttja sitt gratistillfälle, klicka här.

Pris: 350 kronor