Nyheter

tisdag 8 februari 2022

Matchkväll nybörjare/basnivå 21 feb

Den 21 februari är det dags för matchkväll igen, denna gång för spelare som är nybörjare eller som håller basnivå.

Många medlemmar har efterfrågat matchkväll en annan veckodag än fredagar och vi är glada att kunna erbjuda en måndag denna gång. En nyhet är också att vi bestämt oss för att dela upp matchkvällarna under våren i olika nivåer vilket även det varit ett önskemål.

Den 21 februari kommer spelformen bli i form av ”vinnarbana”. Det innebär att du börjar spela på en bana. Vinner ditt par går ni tillsammans upp ett steg och möter förlorarna i en annan match, och tvärtom. Vi går igenom reglerna på samlingen.

Den här kvällen kan max 40 spelare anmäla sig eftersom vi inte har tillgång till fler banor. De som får anmäla sig den här gången ska hålla nybörjar- eller basnivå, se träningsindelningarna för sign in här.

Båda i paret måste anmäla sig om du har någon att spela med, blir det fullt innan din partner anmält sig så paras du ihop med någon annan. Har du ingen att spela med så anmäler du dig själv och skriver det, vi fixar en spelpartner till dig.

Bistro Garros kommer göra wraps till alla deltagare. Fördelen är att du kan spara den om du inte känner för att äta innan matcherna.

Program
Anmälan från kl 18.00-18.20. Då får du även din wrap och kan äta den i lugn och ro.
Samling/genomgång kl 18.30
Matcherna spelas mellan kl 19.00-21.00

Anmälan
Anmälan till matchkväll 21 februari görs här.

 

Övriga matchkvällar under våren

  • Fredag 18 mars, öppen för alla nivåer. Spelform: matcherna läggs efter hand under kvällen.
  • Torsdag 7 april, öppen för medelnivå och starkare spelare. Spelform: matcherna läggs efter hand under kvällen.
  • Fredag 22 april, öppen för avancerad nivå och bättre. Spelform: mera som en tävling där vi korar en vinnare. Exakt upplägg kommer senare.
  • Fredag 13 maj, för debutanter. För att delta ska du ha spelat max fyra terminer tennis och/eller spelat max en matchkväll tidigare. Spelform: fast schema i förväg.

Anmälan till de senare kvällarna kommer inom kort.