Nyheter

måndag 5 februari 2018

Matchkväll 16 februari

Nu är det dags för vår populära Matchkväll igen. Fredagen den 16 februari är du välkommen att vara med och spela dubbelmatcher och träffa andra medlemmar under trevliga former. Detta är en tävling med betoning på det sociala och ett bra tillfälle att utveckla sitt dubbelspel.

SALK arrangerar en matchkväll för alla medlemmar. Målsättningen är att alla ska få spela mot spelare med samma spelstyrka. Detta är ett bra tillfälle att lära sig att spela en dubbelmatch med allt vad det innebär med regler och hur man spelar dubbel. Vi hjälper dig om du är osäker på regler och att räkna.

Du kommer få spela 3-4 korta dubbelmatcher mot olika par. Det blir ca 2 timmars tennis. Om du har någon du vill spela med så får ni anmäla er som ett par. Om du inte har någon att spela med så går det lika bra att anmäla sig individuellt så sätter vi ihop dig med lämplig medspelare. Sedan spelar man med samma spelare hela kvällen. Exakt hur upplägget blir beror på hur många som anmäler sig. OBS! Matcherna spelas inte på tid utan man spelar klart ett set innan man går vidare till nästa match.

Innan spelet börjar finns lättare förtäring från Bistro Garros uppdukad i klubbrummet från kl 18.

Samling 18.30
Spel mellan kl 19 – 22

Sista anmälningsdag är den 13 februari eller när det är 72 spelare anmälda. Välkommen!
ANMÄL DIG HÄR

 

För deltagare i Salks vuxenkurser ingår en matchkväll i terminsavgiften.
Anmälan för dig som går vuxenkurs görs här.