Nyheter

fredag 16 december 2016

Möt Salks nya arenasponsor

Den glädjande nyheten om att Erik Olsson Fastighetsförmedling är Salks nya arenasponsor förmedlades i början av november. Lär känna vår sponsor lite bättre genom en intervju här.

Många medlemmar undrar säkert vad samarbetet i praktiken kommer att betyda för klubben. Hör mer om bakgrunden och parternas mål med det långsiktiga samarbetet i intervjun med VD:n och grundaren Erik Olsson och AB Salktennis VD Christian Heger.

Längre ner kan du läsa om Erik Olssons särskilda Brommasatsning.

 

Din Erik Olsson-mäklare i Bromma hjälper dig att få bäst betalt!

Vår unika Erik Olsson-metod innebär bland annat att vi alltid har 4-timmarsvisning på söndagar. Tack vare att spekulanter slipper visningskrockar får våra kunder i snitt 113 % fler besökare per visning med oss som mäklare. Det leder till fler budgivare och slutligen bäst betalt!

Idag har vi ett lokalt team på fem personer som är verksamma i Bromma och ambitionen är att fortsätta växa i området.
– Vi vill vara det naturliga mäklarvalet för boende här, oavsett om de bor i en mindre etta eller en stor villa, berättar Rune Granlund, en av Erik Olsson Fastighetsförmedlings mest erfarna mäklare.

– Jag är uppvuxen i Bromma och känner mig glad över att vara en väletablerad mäklare i området. Samarbetet med SALK ger oss ytterligare möjligheter att vidareutveckla vår mäklartjänst till både villa- och bostadsrättsägare på ett sätt som matchar Brommabornas höga krav. Vi tycker att det känns extra stimulerande att jobba med kunder som, liksom oss, värdesätter hög kvalitet och service, fortsätter Rune.

Tack vare många års sammanlagd erfarenhet har vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling i Bromma gedigen kunskap och enastående lokalkännedom om Brommas alla delområden och förmedlar framgångsrikt såväl villor som bostadsrätter. Vi vill vara en aktiv samarbetspartner som tillsammans med SALK gör hallen mer levande genom olika typer av aktiviteter och evenemang tillsammans med klubben, dess medlemmar och boende i området för att på så vis skapa långsiktiga relationer.

– Vi är stolta över att samarbeta med några av Brommas främsta företag och institutioner. Där är samarbetet med SALK det mest etablerade och omfattande. Vi står inför en otroligt spännande och intressant period och vi är mycket glada och stolta över att samarbetet nu sätter igång, berättar Marcus Löf, Partner på Erik Olsson och ansvarig för den lokala marknadsstrategin i Bromma.

– Varje dag ser vi exempel på hur fysisk aktivitet och en medveten livsstil bidrar positivt i så väl skolarbetet som arbetslivet. Vi är övertygade om att idrott är en stor hälso- och framgångsfaktor och det känns av den anledningen extra roligt att vi, tack vare detta samarbete, får vara med och bidra till att ungdomar inom SALK får utökade möjligheter att utvecklas inom tennisen, fortsätter Marcus.

erik-olsson_marcus-lof-erik-olsson-rune-granlund_besk_500-pxl

Marcus Löf, Erik Olsson och Rune Granlund från Erik Olsson Fastighetsförmedling.