Nyheter

måndag 28 november 2016

Ny spelledare för Damklubben

Vid årsskiftet tar Jenny Edner, 31, över ansvaret som spelledare för Salks damklubb.

Salks damklubb är inte bara Sveriges äldsta utan även den största. Jennys roll innebär att hantera det dagliga schemalagda spelet, organisera klubbutbyten och olika tennisaktiviteter samt att utveckla damklubbsverksamheten ytterligare. Förutom spelledarrollen ingår även huvudansvar för klubbens alla interna seriespelsgrupper.

Jenny är en erfaren tennistränare och idrottspsykolog och har en bakgrund som aktiv spelare både nationellt och internationellt.  Via sitt eget företag Your Performance erbjuder Jenny privat idrottspsykologisk rådgivning för idrottare och håller föreläsningar för idrottsföreningar och företag. Jenny har också en hälsopedagogutbildning. Jennys samlade kunskap och erfarenhet kommer garanterat att tillföra damklubben mycket positivt.

Jenny brinner för tennis på bred nivå och i sin roll som ledare och tennistränare vill hon att alla – oavsett spelstyrka – ska få chansen att utvecklas maximalt, såväl tekniskt, fysiskt och mentalt.

Samtidigt som vi hälsar Jenny välkommen till SALK vill vi också passa på att tacka hennes företrädare Ingegerd Berg, Linda Jansson och Christina Fredell för deras insatser för SALK och Damklubben!