Nyheter

torsdag 16 januari 2020

Rookielaget finalklart

SALK har efter en stark grundserie kvalificerat sig för final i rookieserien. Finalen kommer att spelas på hemmaplan i Salkhallen. I övriga inomhusserier kan vi redan nu konstatera att D65-laget är slutspelsklart.

Rookieserien är en lagtävling mellan Stockholmsklubbarna för spelare i åldrarna 11-13 år. I finallaget har Akylai Baisalova, Grete Kjaergaard, Alexandra Lindqvist, Nora Louko, Måns Oxelström, William Tejme och Hugo Walberg hittills spelat.

Finalen spelas på hemmaplan i Salkhallen söndagen den 1 mars med matchstart klockan 14. Motståndare blir antingen Saltsjöbadens LTK eller Smedslättens LTK, vilka har lottats att mötas i semifinalen.

– Vi är mycket nöjda med grundserien där det blev idel segrar och laddar för fullt inför finalen. Vi tycker att det är viktigt med seriespel i en i övrigt individuell idrott. Vi månar därför mycket om rookieserien, kommenterar lagkapten Carl Ackered.

Under våren avgörs även lag-SM för 18-åringar med Salklag på flick- och pojksidan. Veteranserierna är också i full gång. Efter fyra raka segrar står det redan nu klart att D65-laget är slutspelsklart i april. Det ser även ljust ut för de serieledande D40- och D60-lagen.

Följ Salks serielag här!