Nyheter

onsdag 6 november 2019

SALK söker affärsorienterad VD med stort tennisintresse

En av tennissveriges mest spännande roller utlyses när nu en ny VD sökes till AB Salktennis. SALK söker dig som är dynamisk och nytänkande, med drivet att vårda och vidareutveckla en tennismiljö av världsklass. Du är affärsinriktad och har samtidigt förståelse för de speciella förutsättningar som råder i en förening.

OM TJÄNSTEN
Som VD för AB Salktennis spänner dina ansvarsområden från ledarskap, affärsutveckling och kommunikation till fastighetsutveckling och operativt genomförande. Beroende på vilken profil du har, kan även andra delar, såsom omhändertagande och utveckling av Salks partnernätverk komma att ingå i rollen.

Fastighetsrelaterade frågor är en viktig del av tjänsten. Med besökarens upplevelse i fokus ingår alltifrån det överordnade ansvaret för fastigheternas underhåll och utveckling till att säkerställa att framförallt fastighetsskötare tillsammans med hallvärdar hanterar de dagliga frågor som dyker upp. Du ansvarar som VD också för service och bemötande som ges genom reception med café och shop samt tillser att även hyresgästerna, såsom restaurang, gym, naprapatklinik mm bidrar till upplevelsen i hallen.

Arbetet är av operativ karaktär. Emellanåt krävs engagemang i konkreta, vardagliga frågor. Hyresförhandlingar och avtalsrelaterat arbete av olika slag (entreprenadkontrakt, hyresavtal mm) är en del av rollen.

Du har en central roll i de spännande tankar som finns att expandera Salks fastigheter, såsom anläggningen i Riksby/Brommaplan (SALK Tennis Park) men också huvudanläggningen i Alvik.

Du ansvarar för framtagande och uppföljning av budget som är en av de frågor som avhandlas på styrelsemötena i AB Salktennis där du är föredragande. I klubben Salks styrelse deltar du som adjungerad ledamot, inte minst så att det säkerställs att klubb och aktiebolag är väl koordinerade och så att vägval som görs i AB Salktennis kan motiveras av de strategiska behov klubben har.

 

KVALIFIKATIONER
I VD-rollen är du behjälpt av tidigare ledarskapserfarenheter samt av en akademisk utbildning med kunskaper i ekonomi. Du är en säljande personlighet som förenar förmågan att tänka strategiskt med att arbeta ’hands-on’ när det behövs. Du är en god kommunikatör i tal och skrift samt har sinne för service och detaljer.

Du är en representativ ambassadör för SALK med fallenhet att etablera och upprätthålla värdefulla relationer för verksamheten. Fastighetsrelaterad erfarenhet är meriterande.

God förståelse för hur föreningsliv fungerar är viktigt. Du har ett intresse för tennis och bjuds in att medverka till att forma riktningen för Salks sportsliga verksamhet, även om detta inte är ett krav.

 

ANSÖKAN
Ira Isacsson från Isaksson Rekrytering och Bemanning hjälper med denna rekrytering för SALK. Välkommen med din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ira på 0704-85 75 59 eller ira@isakssonrekrytering.se

ANSÖK TILL TJÄNSTEN HÄR

 

OM SALK och AB Salktennis
SALK är Sveriges största allmänna tennisklubb. Genom åren har ett stort antal tennisspelare fostrats i SALK, varav den mest kände är Björn Borg. Verksamheten bedrivs genom 14 inomhus- och fem utomhustennisbanor i Stockholm-Bromma och klubben är närvarande i Båstad genom s.k. ’Salkvillan’. Verksamhetens huvudarena, Salkhallen i Alvik, innefattar utöver tennis- och squashbanor även gym (eget samt SATS), tennisshop, restaurang, kafé, naprapater, sjukgymnaster och massörer mm. På utomhusanläggningen finns även en padelbana.

SALK är en aktiv tävlingsarrangör, till exempel genom världens största juniortävling inomhus SALK Open och Intrum Stockholm Open (SALK och Kungliga Tennisklubben största ägare). Vid sidan av klubbens satsning på junior- och elittennis innefattar SALK en mängd andra verksamheter såsom damklubb, seriespel, Tennisklubb 1890, veteranspel och KLAS. SALK är medlem av Centenary Tennis Clubs, en sammanslutning av ledande internationella tennisklubbar som samtliga är över 100 år gamla.

I klubben, SALK, ligger den sportsliga, tränarledda verksamheten, tävlingarna och de sociala klubbaktiviteterna. I AB Salktennis sorterar fastigheterna och de medarbetare som inte arbetar med det sportsliga, dvs. hallvärdar, ekonomifunktion, kansli, fastighetsskötsel.

 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

 

Annons VD SALK, klicka här (pdf)