Nyheter

tisdag 18 maj 2021

Salk söker engagerad och driven tränare

Salk utökar sin satsning och söker därför en engagerad tränare med ett verksamhetsansvar för tävlingsspelarna i åldern 10-13 år.

Som verksamhetsansvarig har du möjlighet att påverka och utveckla den framtagna metodiken och säkerställa att den dagliga verksamheten håller högsta klass. Majoriteten av arbetet kommer att vara som tränare på banan med tyngdpunkten på tävlingsspelare i åldern 10-13 år. Förutom träningen på banan ansvarar du bland annat för schemaläggning, tävlingsplanering och tävlingsbevakning.

Som verksamhetsansvarig tränare har du en nyckelroll i Salk och tjänsten bygger på ett nära samarbete med klubbens övriga tränare och anställda. Du ska dela ambitionen att ge varje spelare en kvalitativ tennisutbildning på ett stimulerande sätt. Det är en heltidstidstjänst med varierande arbetstid från vecka till vecka. Tävlingsresor och matchbevakning ingår bland annat i arbetsuppgifterna.

Du bör besitta djupa tenniskunskaper samt ha ett stort och genuint intresse för att träna och utveckla tennisspelare. Genomförda nationella tennisutbildningar eller motsvarande är ett krav. Du ska vara ambitiös, serviceinriktad och brinna för att utveckla lovande tennisspelare. Administrativa kvalitéer är ett plus, liksom datorvana och grundläggande ekonomikunskaper.

De ansökningar som inkommer kommer att tas om hand löpande. Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 15 juni, genom att maila ett personligt brev med meritförteckning till simon.aspelin@salk.se. Frågor om tjänsten besvaras av Salks Sportchef, Simon Aspelin, på 0734-205 671.

Varmt välkommen att ansöka!

 

Salk söker engagerad och driven tränare (pdf)