Nyheter

måndag 13 juni 2022

Salk söker engagerad tränare på heltid

Salk utökar sin satsning och söker därför en engagerad tränare på heltid med en inriktning på tennisskolan och klubbens yngsta tävlingsspelare.

Som heltidstränare har du möjlighet att påverka och utveckla den framtagna metodiken och säkerställa att den dagliga verksamheten håller en hög klass. Förutom träningen på banan har du ett delansvar att följa upp spelarutvecklingsplaner, fysisk träning, medverka på företagsevents och tävlingar som klubben arrangerar.

Som heltidstränare i Salk jobbar du i ett nära samarbete med klubbens övriga tränare och anställda. Du ska dela ambitionen att ge varje spelare en kvalitativ tennisutbildning på ett stimulerande sätt. Tävlingsresor och matchbevakning ingår bland annat i arbetsuppgifterna.

Du bör besitta djupa tenniskunskaper samt ha ett stort och genuint intresse för att träna och utveckla tennisspelare. Genomförda nationella tennisutbildningar eller motsvarande är ett krav. Kunskaper inom Multi Skillz är ett plus. Du ska vara ambitiös, serviceinriktad och brinna för att utveckla lovande tennisspelare. Administrativa kvalitéer är ett plus, liksom datorvana och grundläggande ekonomikunskaper.

De ansökningar som inkommer kommer att tas om hand löpande. Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 30 juni, genom att maila ett personligt brev med meritförteckning till simon.aspelin@salk.se Frågor om tjänsten besvaras av Salks Sportchef, Simon Aspelin, på 0734-205 671.

Varmt välkommen att ansöka!

Annons ”Salk söker engagerad tränare på heltid” (pdf), klicka här.