Nyheter

söndag 1 november 2020

Salk söker Spelledare till damklubben

Salks damklubb bildades redan 1937. Det är inte bara Sveriges äldsta damklubb utan även den största. Vi söker nu en engagerad spelledare som vill utveckla damklubbsverksamheten ytterligare.

Salk är en av Sveriges största och äldsta tennisklubbar. Salk förfogar över 14 inomhusbanor och 5 utomhusbanor i Bromma och är även verksam i Båstad genom ”Salkvillan”. Klubben har fostrat åtskilliga elitspelare genom åren, men vänder sig till alla spelare i alla åldrar och på alla nivåer. Ett av Salks signum är dess damklubb som bildades 1937. Det är inte bara Sveriges äldsta damklubb utan även den största.

Vi söker nu en engagerad spelledare till damklubben. I tjänsten ingår i första hand schemaläggning av det dagliga spelet, men också organisation av olika tennisaktiviteter såsom tävlingar samt allehanda administrativa uppgifter.

Som spelledare för damklubben har man en nyckelroll i Salk. Det är en halvtidstjänst som skall tillsättas efter årsskiftet eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till förmiddagar. Månadslön utbetalas.

Du bör vara datorvan och besitta tenniskunskaper. Om du har erfarenhet av att arrangera tävlingar eller om du har arbetat som tennistränare så är det en merit men inte ett krav för tjänsten. Du ska vara serviceinriktad och ha en vilja att utveckla damklubbsverksamheten, inte minst när det gäller att utöka antalet medlemmar. Administrativa kvalitéer är ett plus, liksom grundläggande ekonomikunskaper.

Vi kommer löpande ta hand om de ansökningar som inkommer. Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 27 november, genom att maila personligt brev med meritförteckning till johan.porsborn@salk.se.

Frågor om tjänsten besvaras av Salks Klubbchef, Johan Porsborn, på 070-19 19 520. Frågor om damklubben besvaras av damklubbsordförande Åsa Betcke, på 073-600 18 59.

Varmt välkommen att ansöka!

 

Annons spelledare damklubben 2020