Nyheter

måndag 12 december 2016

SALK stödjer Brf Tomten

SALK är med och bidrar till Erik Olssons pepparkakshus i bostadsrättsform, som ger alla intäkter till Stockholms Stadsmission. Bidraget motsvarar 100 varma måltider till hemlösa.

Årets Brf Tomten är inspirerat av den nya stadsdelen Södra Häggvik som ALM Equity är med och skapar där Erik Olsson fått i uppdrag att förmedla över 600 bostäder. De spektakulära husen i Södra Häggvik uppförs i betong medan Brf Tomten är ett dokument över sin absoluta samtid då det på ett kompromisslöst sätt är uppfört helt i biologiskt nedbrytbart material. Byggnaden som är uppförd av Per Klein på Lundbergs konditori, genomsyras av god smak vad gäller både estetik och byggmaterial.

I Brf Tomten köper du en drömbostad som gör att även andras drömmar kan förverkligas. Varje bostadsrättsinnehavare bidrar till att Stadsmissionen kan bjuda behövande på 100 varma måltider. Istället för sedvanligt tillträde får du som köpare ett skriftligt dokument över ditt köp och det stöd du bidrar med som du kan ge bort i julklapp. Även juridiska personer accepteras som medlemmar i Brf Tomten!

Du som vill engagera dig mer i projektet går med som leverantör till föreningen och bidrar med 500 varma måltider.

När fotograferingen av bygget är färdig körs hela byggnaden till Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Till glädje för de barn med familjer som tvingas spendera delar av julen på sjukhuset.

Maila: tomten@erikolsson.se om du är intresserad av att köpa en drömbostad i år!

Läs mer här! 

 

eo_orange_rgb

 

visningsskylt_rune_villa_400-x-298-pxl