Nyheter

onsdag 24 juni 2020

Delta i höstens företagsturnering

Bygg team och vinnarkultur genom att investera i era anställda! Möt andra lag, nätverka, främja hälsa och lagkultur, heja på era kollegor och fira tillsammans.

2020-08-25 : Evenemanget är inställt

Stockholm Open jobbar kontinuerligt för att lyfta och främja svensk tennis. Som en utveckling av de träningsupplägg och aktiviteter SO tidigare har erbjudit har vi nu glädjen att presentera ett nytt koncept med fokus på tennis för företag – Stockholm Open Business Challenge, SOBC.

Via deltagande i företagsligan SOBC uppmuntrar du som arbetsgivare anställda till god hälsa, skapar tillhörighet och öppnar upp djupare engagemang för ditt företag. Medarbetarnas framfart blir en naturlig knytpunkt för samtal och även om alla inte spelar kan övriga anställda och intresserade följa turneringen från läktaren eller via den digitala plattformen.

Att förenas i lagsport utvecklar interna relationer och förenar individer – oavsett professionell befattning. Genom att lära känna varandra bättre och ha kul tillsammans ökar ni samarbetsförmågan och glädjen på kontoret.

Var med på höstens roligaste nätverkande samtidigt som ni främjar svensk tennis och hälsa inom näringslivet. Anmäl ert lag senast den 24 augusti 2020 till osa@stockholmopen.se

Läs mer om SOBC


Kort om upplägget

SOBC spelas i tre olika klasser (dam/herr/mix) och i tre olika nivåer baserat på kunskap och självförtroende. Säsongen innebär poolspel följt av slutspel.

Matcherna spelas på måndagar mellan 12:00-14:00 i Salkhallen i Stockholm (Alvik), med första match den 7 september, och final 14 december. Varje anmält par spelar ca 11 matcher under säsongen följt av slutspel för de som kvalificerar sig.

Ett företag kan ha flera lag som ställer upp, och självklart löser vi snygga matchtröjor med er logotyp!

Läs hela broschyren här.


Anmäl ert lag redan idag!

För att anmäla er till SOBC – ladda ner formuläret nedan och maila sedan ifyllt formulär till osa@stockholmopen.se senast den 24 augusti 2020.

Begränsat antal platser – Först till kvarn!

Du är även välkommen att maila oss för mer information eller funderingar.

Ladda ner anmälningsformuläret här