Nyheter

onsdag 19 augusti 2020

Tennisens dag på nya minitennisbanor

På lördag klockan 14-16 bjuder Salk in till lustfylld minitennis i samband med Tennisens dag. Skådeplatsen är lämpligt nog Björklunds Hage, där tre nya minitennisbanor anlagts under sommaren.

Besökarna kommer få chansen att spela minitennis under ledning av klubbens duktiga tränare. Det kommer även att bjudas på fika och dagen till ära gästas evenemanget av Svenska Tennisförbundets ordförande Åsa Hedin, Stockholm Tennisförbunds regionschef Anders Heimklo samt av några av svensk rullstolstennis största profiler.

De nya kommunala minitennisbanorna i Björklunds Hage i Norra Ängby är tillgängliga för alla och helt gratis att spela på. Det är ett mycket lovvärt initiativ från kommunen, där Salk varit med och deltagit aktivt under projektets gång. Minitennis är förutom att det är oerhört roligt även mycket utvecklande för varje satsande tennisspelare.

Alla är givetvis varmt välkomna att bege sig till Björklunds Hage under Tennisens dag, men om uppslutningen blir stor kan begränsningar på plats bli aktuella med hänsyn till den pågående coronapandemin.