Nyheter

onsdag 23 juni 2021

Uppdaterade villkor ger större medlemsnytta

Från och med i måndags gäller nya villkor bland annat när det gäller hur långt i förväg som det är möjligt att boka en tennisbana på Salks anläggningar. Prisskillnaden mellan medlemmar och icke-medlemmar justeras också.

Intresset för att spela tennis är rekordstort och det har under det senaste året blivit allt svårare att hitta speltider i Salkhallen och på Riksby. Mot denna bakgrund införs en rad åtgärder som syftar till att underlätta för klubbens medlemmar att kunna förkovra sig i sitt tennisspel.

Den mest påtagliga förändringen är att endast Salkmedlemmar får förmånen att boka en bana upp till 15 dagar före träningspasset. För övriga tennisintresserade gäller istället sju dagar. Avseende banpriset får medlemmar som standard 100 kronors rabatt gentemot de som inte är medlemmar.

Det innebär till exempel att medlemspriset för en bana på Salks natursköna utomhusanläggning i Riksby sätts till 200 kronor, medan de som inte är medlemmar får betala 300 kronor. Samma princip med 100 kronors medlemsrabatt gäller bland annat för padel och från och med i höst för strötidsbokningar i Salkhallen.

Med det stora tennisintresset är det naturligtvis olyckligt om banor står tomma på grund av sena avbokningar. För att minimera den risken ändras tiden för fri återbetalning vid avbokningar. Numera gäller fri återbetalning när avbokningen görs mer än sex timmar inför speltillfället.

Sammantaget är förhoppningen att klubbens medlemmar ska få det lättare att hitta speltider framöver.

Klicka här om du önskar bli medlem i Salk!