Nyheter

onsdag 30 augusti 2017

Välkommen på föreläsning med Erik Olsson

Onsdagen den 13 september bjuder Erik Olsson in till en storslagen föreläsning i Salkhallen. Kvällens tema är ”Ekonomi, Hälsa & Trygghet” och föreläser gör Jens Magnusson, privatekonom på SEB och Robert Svensson, personlig tränare på Metropolis Gym och föreläsare inom kost, hälsa och träning.

Jens har gedigen bakgrund inom välfärdsekonomi där han bland annat jobbat på både social- och finansdepartementet. De senaste tolv åren har Jens arbetat med välfärdsfrågor på SEB och figurerar ofta i olika forum (Dagens Industri, SVT, osv.) där han bland annat uttalar sig om hushållens ekonomi, ränteläget och bostadsmarknaden. Idag innehar Jens rollen som SEBs privatekonom.

Robert är personlig tränare på Metropolis Gym, samt föreläsare inom kost, hälsa & träning. Robert har vid ett flertal tillfällen suttit med i TV4-soffan och bland annat berättat om hur han besteg Kilimanjaro, trots sin livslånga diabetes typ 1-sjukdom. Jens och Robert kommer under två inspirerande timmar prata om allt från välfärd och pension, till hur man tar kontrollen över ens egen kropp och hur man tacklar ett besked om en livslång sjukdom. Utöver detta kommer de dela med sig av en hel del tips på vad du kan göra för att skapa ett hälsosammare, tryggare och ekonomiskt stabilare liv.

Program:

• 17.30: Välkomna till Björn Borg-rummet i Salkhallen, introduktion av Erik Olsson Bromma
• 18.00: Jens Magnusson, SEB, inleder kvällens föreläsning på temat ”Ekonomi & Trygghet”
• 19.00: Robert Svensson, Metropolis Gym, fortsätter kvällen på temat ”Hälsa”
• 20.00: Frågestund och mingel
• 20.30: Kvällen avrundas

Under kvällen bjuder vi på lättare tilltugg, öl, vin, och alkoholfritt. Vi avslutar kvällen med mingel och möjlighet att ställa eventuella frågor.

OSA senast 10 september. Boka din plats via  www.erikolsson.se/forelasning.

Anmälningen gäller endast en person, boka in fler genom att ladda om sidan.

Salkhallen, Gustavslundsvägen 159 (Alviks Torg)

 

Varmt välkommen önskar Erik Olsson Fastighetsförmedling!
 
Rune Granlund, 076-893 12 11, rune.granlund@erikolsson.se
Marcus Löf, 073-142 95 13, marcus.lof@erikolsson.se