Nyheter

tisdag 26 april 2022

Vill du bli vår nästa spelledare?

Salks damklubb söker en spelledare. Kanske spelar du redan i damklubben och vill engagera dig mer?

Vår uppskattade spelledare Ullis Elzvik kommer från i höst att avsluta sitt engagemang för damklubben. Hon kommer istället att fokusera på andra delar inom klubben.

Tyvärr kan det konstateras att vi haft svårt att hitta en långsiktig lösning på spelledartjänsten och tror därför att rollen behöver förändras något. Rollen är viktig för en aktiv och attraktiv damklubb och ett roligt, väl fungerande tennisspel.

Rekryteringsgruppen har vid ett första möte för att diskutera spelledarrollen, försökt dra lärdomar från tidigare rekryteringar samt analyserat vad som skulle kunna vara ett bra upplägg för damklubben i stort. Rekryteringsgruppens slutsats är att en lösning internt inom damklubben skulle vara positiv och trygga en blomstrande damklubb.

För rollen söker vi dig som har en stark relation till damklubben och som brinner för damklubbens bästa (samt besitter en viss administrativ förmåga). Vi är öppna för att tillsammans med en ny spelledare utforma uppdraget, arbetstiden och ersättningsmodellen. Vi hoppas naturligtvis att en person kan ta helhetsansvaret för spelledarrollen, men är öppna för ett delat ansvar till exempel för olika grupper, veckor och dagar.

Om du tycker detta låter spännande och vill engagera dig i damklubben, ber vi dig skriva några rader till oss i rekryteringsgruppen för vidare diskussion om spelledarrollen senast 13:e maj.

Har du tips på en välorganiserad damklubbsspelare som kanske vill engagera sig mer, så är du naturligtvis också varmt välkommen att höra av dig!

Hälsningar
Rekryteringsgruppen

Johan Porsborn johan.porsborn@salk.se
Gunilla Barrskog gunilla@barrskog.se
Eva-Lotta Holmström evalotta.holmstrom@gmail.com