Nyheter

fredag 21 september 2018

Vill du namnge vårt konstverk av träracketar?

Under våren startade en insamling av gamla träracketar till en tennisinstallation i Salkhallen. Nu är konstverket på plats i restaurang Bistro Garros och behöver ett namn. Ge ditt förslag och ta chansen att vinna en träningstimme!

Uppenbarligen fanns det en hel del gamla fina träracketar liggande hemma i garage och förråd, för intresset var stort för att bidra till Salkhallens nya konstverk! Vi är verkligen glada för det stora engagemang som lett fram till det fina konstverket som nu finns upphängt i nyrenoverade restaurang Bistro Garros!

Stort tack till alla er som skänkt racketar! Tack också till arkitektbyrån DinellJohansson som hjälpt till med att få ihop konstverket så snyggt och som på ideell basis gjort nygestaltningen av hela Bistro Garros!

Alla racketar som skänkts har tyvärr inte fått plats i konstverket men behålls i Salks samling. Hör givetvis av dig om du som givare hellre vill återfå din racket. Intill konstverket kommer en plakett hängas upp där alla som bidragit med racketar kommer namnges, oavsett om det kommit med i konstverket eller ej.

TÄVLING: Namnge konstverket – vinn en träningstimme med Leif Johansson!
Vad tycker du att konstverket ska heta? Vilken känsla väcker det du ser? Var med och ge ditt förslag! Maila till forslag@salk.se senast 1 oktober. 
Priset är en träningstimme med Leif Johansson, pappa till Joachim”Pim-Pim” Johansson. Juryns ordförande är Christina Fredell, ansvarig för SALK EXPO, som syftar till att låta kultur möta idrott i Salkhallen.

 

Tack till alla som bidragit med träracketar:
Karin Bergman Bitte Nordell
Kalle Bohr Carl-Henrik Nordström
Åsa Burman Gudrun Noreby
Lars Degerman Lennart Ottosson
Johan & Fredrik Englund Johan Porsborn
Christian Heger Percy Rosberg
Kerstin Hemborg Vera Steineck
Alexander Jensen Ulf Stenbom
Stina Kempe Cia Ström
P-A Lindeborg Agneta Södergren
Torbjörn Lindgren Ulla-Britt Winell
Jörgen Linse Erik von Bahr
Elisabeth Lundberg Salks Damklubb
Peter Lyth Familjen Svedén
Laura Mayer Restaurang Bistro Garros
Philip Mårdh SALK SHOP