Signin-träning tennis

Signin-träning passar dig som vill utveckla din tennis med hjälp av en tränare men som inte vill binda upp dig för en hel termin. Du anmäler dig bara till de tillfällen som passar dig.

Träningen består av en 50 minuters lektion med tränare och 10 minuters egen uppvärmning. Upp till fyra deltagare per tillfälle. Träningen är fokuserad på instruktion och övningar. Signin-träningen är öppen för alla som är 18 år och uppåt. Salkmedlemmar har rabatt. 
 
Signin-träningen finns i olika spelnivåer och teman:
Bas
Från nybörjare till dig som kan spela lite men inte hålla bollen i spel.
 
Bas+
För dig som kan spela bollen mot en kompis några gånger fram och tillbaka men behöver bli säkrare och lära sig mera teknik.
 
Medel
För dig som spelat några år och börjar få säkerhet i grundspelet. Börjar kanske fundera på att spela lite matcher. Behöver mera säkerhet i högre tempo för att spela nästa nivå.
 
Medel+
För dig som har säkerhet även i lite högre tempo. Behärskar serve och volley. Måste ha bra kondition och bra rörlighet på banan för att klara av lite tuffare övningar. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 17 i herrarnas respektive minst division 12 i damernas.
 
Avancerad
För dig som börjat spela matcher eller som skulle behärska det. Måste kunna alla slagen bra. Har en mycket bra fysik och bra rörlighet på banan. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 14 i herrarnas respektive minst division 9 i damernas.
 
Avancerad+
För dig som har en väldigt hög spelstyrka. Har en mycket bra fysik och rörlighet på banan. OM du spelar i någon av våra divisionsserier så ska du minst spela i division 5 i herrarnas respektive minst division 2 i damernas.
 
Tema Serve 
En timme helt inriktad på serveträning men kan även innehålla lite träning på returer och eventuellt någon kort spelövning som avbrott från servandet. Vi använder de hjälpmedel som finns, såsom att filma och mäta hastighet på serven.

Tema Attack/volley
Inriktning på attackspel och volleyträning men kan även innehålla vanligt spel med olika övningar.

Tema Dubbel
Signin-träning inriktad på dubbelspel, taktik och teknik. Om det bara blir två spelare anmälda så tränas singelspel.

Tema Slice
Signin-träning inriktad på slice men kan även innehålla vanligt spel med olika övningar.

Tema Par
Denna träning är tänkt för er som vill vara två på banan för att få upp tempo och kvalitet lite mer.

Anmälan

ANMÄLAN TILL SIGNIN-TRÄNING, KLICKA HÄR

Anmälan kan göras 14 dagar i förväg. Avgiften betalas direkt i samband med anmälan.

Obs! När du klickat på länken scrollar du därefter längst ner till rubriken ”Aktiviteter”. Tänk på att du måste vara inloggad i Matchi innan du fyller i uppgifterna och skickar in anmälan.

Kontakt

Kontakta gärna Christer Dahl om du är osäker innan du anmäler dig, 08-564 356 04 eller christer.dahl@salk.se