Andra arrangemang i Salkhallen

Salk arrangerar ibland eller upplåter banor till andra stora evenemang i hallen. Bland dessa arrangemang märks:

Veteran-SM
Salk har arrangerat svenska inomhusmästerskapen för veteraner vid flertalet tillfällen. Tävlingen brukar locka bortåt 1000 deltagare och det finns klasser i femårsintervaller för damer och herrar i åldrarna 35-85 år. Förutom i singel tävlar deltagarna om mästerskapstitlar i dubbel och mixed. 
 
Nordiska Veteranmästerskapen i lag
Nordiska Veteranmästerskapen i lag är en landslagstävling mellan Danmark, Finland, Norge och Sverige. Varje lagmatch består av två singelmatcher och en dubbel. Klasserna är D40, D50, D60, D70, H45, H55, H65 och H75. Arrangörskapet alternerar mellan de nordiska länderna. 
 
Nordiska mästerskapen i rullstolstennis
Salk är en mycket flitig arrangör av rullstolstennistävlingar. I Nordiska mästerskapen gör spelarna upp om medaljer i singel och dubbel för damer, herrar, quadspelare och juniorer. Sverige arrangerar tävlingen vart fjärde år och såväl 2010 som 2014 stod Salk som värd. De svenska spelarna har historiskt varit mycket framgångsrika i Nordiska mästerskapen. 
 
Streber Cup
Stiftelsen Streber Cup stödjer sedan 2003 utvecklingen av svensk tennis. Målet är att ge stöd till ungdomar i åldern 14-20 år för att de ska kunna spela fler internationella tävlingar och därigenom förenkla övergången från junior- till seniorklass. I Stiftelsen Streber Cup ingår ett 100-tal ledande personer inom svenskt näringsliv. För dessa hålls årligen en tennistävling i Salkhallen.