Träning

I Salk sjuder det av aktiviteter för unga och gamla, killar och tjejer, elit och motionär. Salk organiserar träning för spelare i alla åldrar och nivåer. Vid sidan av den ordinarie verksamheten arrangeras även läger, resor samt intensivkurser. Se mer under respektive rubrik.

Barn- och ungdomar 
I Salks barn- och ungdomsverksamhet ingår Tennisskolan ca. 4-9 år, Träningsgrupp och Tävlingsgrupp ca. 9-13 år samt Träningsjunior, Tävlingsjunior och Elitjunior ca. 13-19 år. Omkring 700 barn och ungdomar tränar tennis på Salk under de ordinarie verksamhetsveckorna.
 
Elit
En handfull spelare ingår i klubbens elitsatsning. Dessa spelare får stora resurser med ambitionen att nå framgång på de internationella tourerna.
 
Vuxna
Kurser erbjuds både för nybörjare och på fortsättningsnivå. Kurserna ges på både morgon-, dag- och kvällstid. Möjlighet finns också till signin-tennis och signin-träning.
 
Privatträning
Att då och då anlita en privattränare kan göra mycket för att rätta till teknikfel och nöta in det där slaget som du har svårt med. Vi rekommenderar ett antal duktiga privattränare.